Busch serà present a la fira Pumps & Valves de Bilbao

Busch Bombas y Sistemas de Vacío mostrarà els últims avenços en la tecnologia de buit a la fira Pumps & Valves, que es celebrarà a Bilbao entre els dies 27 i 29 de maig de 2015.

buschBusch Bombas y Sistemas de Vacío mostrarà els últims avenços en la tecnologia de buit a la fira Pumps & Valves, que es celebrarà a Bilbao entre els dies 27 i 29 de maig de 2015.

Busch ofereix bombes de buit, bufadors i compressors per a una àmplia gamma d'aplicacions industrials. Els que visitin l'estand de Busch podran descobrir la gamma de productes de l'empresa: a més d'una de les bombes de buit rotatives de paletes R 5, de tecnologia provada, s'exhibirà una de les noves bombes de buit amb ungles Mink. La bomba de buit Mink forma part de la nova sèrie de bombes amb velocitats de bombament d'entre 40 i 1200 m³/h. Les bombes amb ungles Mink funcionen en sec, és a dir, no necessiten fluids de treball, el que ha contribuït al fet que, en els últims anys, Mink es converteixi en l'estàndard en nombrosos sectors.

A la fira Pumps & Valves també s'exhibirà una combinació de bomba de buit de cargol COBRA i de bomba de buit rotativa de paletes Huckepack pensada per funcionar en entorns explosius. Moltes bombes de buit de Busch poden subministrar-se amb certificació ATEX per a diferents grups de productes, zones i temperatures.

No dubti a visitar l'estand de Busch a la fira Pumps & Valves per obtenir informació general sobre el món del subministrament de buit.

Dimarts, 28 d'abril de 2015/ Busch.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags