Llegeix aquest article a:

Can Duran rep el certificat PEFC per la seva gestió forestal sostenible

Ho ha rebut en reconeixement a la gestió responsable de diverses de les seves finques, situades en l'entorn més proper de la fàbrica, al parc natural del Montseny, reserva de la biosfera.

Dijous 11 febrer 2016 (fa 3 anys 5 mesos 11 dies)

CanDuran.jpgCan Duran ha rebut el certificat de gestió forestal sostenible que atorga PEFC (Programme for the endorsement of Forest Certification) en reconeixement a la gestió responsable de diverses de les seves finques, situades en l'entorn més proper de la fàbrica, al parc natural del Montseny, reserva de la biosfera.

Aquests reconeixements evidencien la ferma aposta de la companyia per tenir cura de l'entorn de les seves instal·lacions, adquirint els boscos amb la voluntat que aquests siguin gestionats de manera sostenible, assegurant així una millor qualitat de l'aire -que és utilitzat en els processos d'assecat de l'embotit- i una major prevenció davant adversitats com incendis o danys en la massa forestal per falta de gestió, entre d'altres beneficis. L'objectiu final és clar: aconseguir un equilibri social, econòmic i mediambiental.

Així mateix, gestionar boscos amb el segell PEFC proporciona al consumidor una major fiabilitat i qualitat respecte a la procedència sostenible dels productes forestals adquirits. En aquest sentit, la certificació PEFC, i les etiquetes mediambientals en general, són una font d'informació precisa i fiable cada vegada més valorada i presa en consideració en el moment de la compra.

Aquesta certificació rebuda ara de la finca Montmany, de 53 hectàrees d'extensió, es suma a la concedida anteriorment per una finca de 115 hectàrees, propietat també de Can Duran, i pròximament està previst que es certifiquin 40 hectàrees addicionals.

PEFC és una entitat no governamental, independent, sense ànim de lucre i àmbit mundial, que promou la gestió sostenible dels boscos per aconseguir un equilibri social, econòmic i mediambiental dels mateixos.

Lunes, 8 de febrero de 2016/ Can Duran.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags