Llegeix aquest article a:

Carlos Serrano, nou president d'ANICE

El nou president destaca, com a objectius principals d'aquesta nova etapa, la potenciació de la base associativa, incrementar la coordinació amb les organitzacions i profunditzar en la vertebració sectorial.

Dissabte 29 març 2014 (fa 5 anys 1 mesos 26 dies)
ANICEEmpresaANICEEspanya

ANICE.jpgL'empresari Carlos Serrano ha pres possessió com a president de l'Asociación Nacional de Industrias de la Carne de España (ANICE), a la Junta General que ha celebrat avui, a Madrid, la principal organització empresarial de la indústria càrnica d'àmbit nacional, que agrupa prop de 800 empreses distribuïdes per tota la geografia espanyola, incloent escorxadors de porcí, vaquí i oví, fàbriques d'elaborats, pernil curat i productes ibèrics.

Carlos Serrano, director general de Cárnicas Serrano, S.L., de Paterna (València), pren el testimoni de Generoso García, d'Ibéricos Torreón Salamanca, S.L., empresari de Salamanca que ha presidit l'Asociación els últims vuit anys i que continuarà com a vicepresident i membre del comitè exectiu.

El nou comitè executiu d'ANICE es completa amb Luis Fernando Rodríguez, de M.R.M. 2, S.A., com a tresorer, i Alberto Jiménez, d'Embutidos Goikoa S.A., com a censor. Al seu torn, la junta directiva de l'Asociación està integrada per 22 representants de les diverses províncies i diferents tipus d'indústries, produccions i orientacions de negoci, la qual cosa garanteix la més alta representativitat del sector càrnic.

El nou president ha destacat que els reptes principals que tenen les indústries agrupades a ANICE i que es planteja afrontar en aquesta nova etapa són:

  • Consolidar i potenciar la base associativa de l'organització, com a referent del sector càrnic espanyol, en un període de dificultats generalitzades per a les empreses, especialment les Pimes, que constitueixen el teixit industrial del sector.
  • Incrementar la feina i la coordinació amb les organitzacions a les quals ANICE està integrada, tant a nivell nacional (CONFECARNE, OECE, FIAB), com internacional (CLITRAVI, UECBV, IMS), per a la millor defensa dels interessos dels seus associats.
  • Potenciar la internacionalització i l'activitat exportadora de les empreses, consolidant la indústria càrnica com el primer sector exportador de la indústria agroalimentària espanyola, treballant per millorar l'eficàcia exportadora amb instruments normatius nous que es corresponguin amb el potencial sectorial.
  • Profunditzar en la vertebració sectorial a través de les organitzacions interprofessionals de les que forma part (INTERPORC, ASICI, INTEROVIC).
  • Posar en marxa iniciatives que facilitin la participació activa de les empreses espanyoles en projectes d'I+D+i i la captació dels fons d'innovació dins de l'"Horizonte 2020".

Junta-General-ANICE-12mar14.jpg

12 de marzo de 2014 - ANICE

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags