Llegeix aquest article a:

Cárnicas Serrano inverteix 4 milions d'euros en l'ampliació de les seves actuals instal·lacions

La companyia càrnia compta en l'actualitat amb una superfície de 24.000 metres quadrats situada al polígon industrial Fuente del Jarro de Paterna (València).

Dijous 23 juny 2016 (fa 2 anys 10 mesos 29 dies)

carnicas_serrano.jpg

Cárnicas Serrano, empresa familiar de capital 100% valencià dedicada des de fa 57 anys a la fabricació i distribució d'elaborats carnis, acaba d'iniciar una nova ampliació de les seves instal·lacions que suposarà prop de 8.000 nous metres quadrats i una inversió de 4 milions d'euros.

L'obra, l'execució de la qual està prevista que es completi a finals de 2017, permetrà la incorporació d'un nou edifici de 4.000 m2 repartits en tres plantes i una nau de 3.500 m2.

Les noves construccions se sumaran a les existents, que s'estenen sobre una superfície de 24.000 m2, aconseguint així els 32.000 m2.

Així mateix, l'ampliació permetrà a la companyia càrnia augmentar tant la seva capacitat productiva com el seu espai assignat a logística, atorgant-li la possibilitat d'albergar cinc noves línies de llescat, un segment en el qual Serrano gaudeix d'una excel·lent posició al nostre país situant-se entre les principals marques del mercat de lliure servei.

Fa una dècada, la companyia va protagonitzar una altra ampliació construint una nova planta d'elaboració de pernil serrà amb una superfície de 6.000 m2 que va suposar una inversió de 7,5 milions d'euros.

Planta-Cárnicas-Serrano-con-simulación-nueva-ampliación.jpg

Dimecres, 22 de juny de 2016/ Cárnicas Serrano.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags