Llegeix aquest article a:

Cárnicas Serrano, després de 20 anys de presència a Cuba, rep la visita de la ministra d'Indústria Alimentària cubana

L'empresa valenciana, a través de la seva participada Bravo S.A., compta amb una fàbrica d'elaborats carnis a l'illa que celebra el seu vintè aniversari convertida en empresa de referència del sector de la carn.

Dijous 15 octubre 2015 (fa 3 anys 7 mesos 11 dies)

carnicas_serrano.jpgCárnicas Serrano ha rebut a la seva planta valenciana la visita d'una delegació del Ministeri d'Indústria Alimentària de Cuba encapçalada per la seva ministra, María del Carmen Concepción González.

La visita coincideix amb la celebració de vint anys de presència de la companyia valenciana al país caribeny a través de PROVALCA, una societat participada majoritàriament per Cárnicas Serrano de la qual va néixer la signatura Bravo.

Al costat de la ministra, han integrat la comitiva la viceministra, Betsy Díaz Velázquez, la consellera econòmica i comercial de l'Ambaixada de Cuba a Espanya, Janet Fernández Padilla, la presidenta de la Corporación Alimentaria (CORALSA), Yolanda Francisca Cáceres Rodríguez, el director general de Bravo, Gonzalo Boluda Martínez, i el seu subdirector, Raúl Quintans Castro, entre d'altres.

Els directors generals de Cárnicas Serrano, Carlos i Abelardo Serrano, els han acompanyat en un complet recorregut per les instal·lacions de la companyia, ubicades a Paterna.

Bravo, amb seu a l'Havana, és la primera indústria càrnia hispano-cubana i la seva producció es destina principalment al sector hoteler per al turisme.

Actualment, amb vint anys de trajectòria, és una empresa de referència en el sector de la carn a Cuba i, en el seu últim exercici, va facturar 40 milions de dòlars.

Visita-Deleg.-Ministerio-Ind.jpg

14 d'octubre de 2015 - Cárnicas Serrano

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags