Llegeix aquest article a:

Aquesta primavera, Casademont aposta pels productes saludables, baixos en sal i greixos

La gamma Cuídate, que integra la primera llonganissa i xoriço del mercat amb un 50% menys de sal, es converteix en el millor aliat per portar una dieta saludable.

Dimarts 29 març 2016 (fa 3 anys 1 mesos 23 dies)
Casademont, S.AEmpresaCasademont, S.AEspanya

Casademont.jpgL'arribada del bon temps accentua la idea de cuidar més l'alimentació i fer esport. En aquest sentit, la gamma de xarcuteria Cuídate de Casademont es converteix en el millor aliat per portar una dieta saludable amb productes rics en proteïnes, baixos en sal i greixos, amb l'excepcional sabor de la xarcuteria tradicional.

Per primera vegada, els embotits no seran un enemic a la dieta, ja que Cuídate és la primera gamma del mercat en aconseguir una reducció del 50% del contingut de sal i un 25% en greixos en les seves referències de producte curat: la llonganissa i el xoriço. I per als que prefereixen gaudir de rics esmorzars a base de pernil cuit o gall dindi, Cuídate posa a l'abast el millor producte amb una dràstica reducció de sal i greixos i amb especial atenció al gust.

Aquesta gamma de productes és ideal per a aquelles persones que volen cuidar la seva alimentació però que, però, no estan disposats a renunciar a l'autèntic gust de la xarcuteria de sempre.

A més i per a aquelles persones que practiquin esport en el seu dia a dia, la gamma Cuídate, pels seus baixos nivells de sal i greixos i, al seu torn, el seu alt grau de nutrients proteics essencials, és perfecta per a incloure en la dieta diària.

Cuídate és ideal per compartir en família i perfecte per gaudir a totes les hores del dia: saborosos refrigeris per gaudir menjant sa.

casademont_productos-saludables,-bajos-en-sal-y-grasas.jpg

Març de 2016/ Casademont.

Notícies d'empresa

El "Jamón de Jabugo" desplega la seva elegància a París30-març-2016 fa 3 anys 1 mesos 22 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags