Casademont augmenta un 36% les exportacions d´embotits llescats

La càrnia gironina presentarà a Alimentària una innovació pionera en el sector: una nova gamma de llonganisses i xoriços amb la meitat de sal.

Dimarts 25 març 2014 (fa 5 anys 2 mesos 22 dies)

El fabricant d'embotits Casademont, amb seu a Bonmatí, ha incrementat un 36% les seves exportacions d'embotits llescats l'any 2013. En concret, al llarg de l'any passat, la firma va arribar a superar les 2.000 tones d'aquests productes venuts a l'exterior, que van tenir com a destí fins a 70 països dels cinc continents. L'empresa, que té el fuet com a producte estrella, està immersa en un pla estratègic per incrementar la seva presència en mercats internacionals. En paral·lel, Casademont continua apostant per la innovació i llança al mercat una nova gamma de llescats que és la primera del mercat d'embotits amb un 50% menys de sal.

La nova gamma "Cuídate" es presentarà a Innoval 2014, l'espai de la Fira Alimentària destinat a les últimes novetats del sector. Desenvolupada gràcies a la tecnologia d'assecatge d'embotits llescats, ha aconseguit reduir per primer cop fins a un 50% el contingut en sal de llonganisses i xoriços.

A més d'aquests dos curats, als quals també s'ha abaixat el greix en un 25%, la nova línia l'integren llesques de pernil cuit extra i pit de gall dindi. En aquest cas, se n'ha reduït fins a un 33% el contingut en sal (i fins a un 60 % el greix).

Indústries Càrnies Casademont compta amb dues plantes de producció a les comarques gironines. La primera, que acull la seu central, es troba a Bonmatí i ocupa 40.000 metres quadrats. Des d'aquí es produeix el típic fuet i una àmplia gamma d'embotits.

La segona planta de producció es troba situada al peu de la carretera C-66, a Palol de Revardit. Està especialitzada en la producció de pernil curat i ocupa 20.000 metres quadrats.

Amb un volum de negoci d'uns 80 milions i prop de 350 treballadors, la companyia ha invertit més de 20 milions d'euros en els darrers anys per condicionar les seves línies productives als requeriments dels diferents canals de venda i mercats en què opera. Una part d'aquesta inversió -uns 6 milions d'euros- s'ha destinat al desenvolupament de la tecnologia QDS (Quick-Dry-Slice Process), que permet reduir dràsticament el temps d'elaboració total dels productes curats llescats.

7 de març de 2014 -

Notícies d'empresa

Acord de col·laboració ITRAM Xuclà26-des-2013 fa 5 anys 5 mesos 21 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags