Casademont encara l'estiu amb productes baixos en sal i greixos

Cuida't és la primera gamma del mercat en aconseguir una reducció del 50% del contingut de sal en la seva llonganissa i xoriço i una reducció del 25% en greixos.

Dimarts 28 abril 2015 (fa 4 anys 2 mesos 24 dies)
Casademont, S.AEmpresaCasademont, S.AEspanya

CasademontCasademont, líder en l'elaboració de fuets i xarcuteria des de fa 60 anys, encara l'estiu amb una aposta pels aliments baixos en sal i greixos de la seva gamma Cuida't, que permeten cuidar la línia sense que això suposi haver de renunciar al tradicional gust de l'alta xarcuteria.

La gamma Cuida't amb les seves quatre referències de productes: pernil, gall dindi, xoriço i llonganissa, és ideal per gaudir de deliciosos aperitius alhora que cuidem el nostre cos i el preparem per rebre la nova temporada d'estiu.

Cuida't és la primera gamma del mercat en aconseguir una reducció del 50% del contingut de sal en la seva llonganissa i xoriço i una reducció del 25% en greixos, sent la millor manera per donar-se un exquisit capritx de sabor, ja sigui en l'esmorzar, el berenar o el sopar. La línia també està integrada per fines i saboroses llesques de pernil cuit extra i pit de gall dindi, ambdues també amb una dràstica reducció de sal i greixos, i amb especial atenció al gust tradicional.

Casademont

Aquesta gamma de productes és ideal per a aquelles persones que volen cuidar la seva alimentació però que no estan disposades a renunciar a l'autèntic sabor de la xarcuteria tradicional. Els seus baixos nivells de sal i greixos i, al seu torn, el seu alt grau de nutrients proteics són també essencials en la dieta de les persones que realitzen un alt nivell d'activitat física.

Abril 2015/ Casademont.

Notícies d'empresa

Martínez Loriente creix un 7,2% en vendes27-abr-2015 fa 4 anys 2 mesos 25 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags