Llegeix aquest article a:

Casademont estrena 2016 llançant botiga online per al mercat espanyol

L'empresa de Girona, que recentment ha presentat nova imatge i catàleg de producte, pretén posar a l'abast del consumidor una eina per comprar els productes més especials de la marca.

Dimecres 13 gener 2016 (fa 3 anys 4 mesos 9 dies)
Casademont, S.AEmpresaCasademont, S.AEspanya

CasademontCasademont, líder en l'elaboració de fuets i xarcuteria des de fa 60 anys, aposta per l'e-commerce i llança botiga online per al mercat espanyol amb l'objectiu de posar a l'abast del consumidor una eina que faciliti la compra dels productes més especials de la companyia.

L'empresa de Girona, que va presentar fa pocs mesos la seva nova imatge, més fresca i moderna, pàgina web i catàleg de productes, per tal d'identificar-se amb un consumidor més actual, encara aquest final d'any amb el llançament de la nova shop online on comprar una selecció de productes identificatius i diferencials de Casademont.

Nous llançaments, packs especials d'edició limitada, com l'exclusiu Limited Edition Summum, així com tota la gamma Summum, que inclou productes originals i gourmet com gall dindi trufat o de festucs, carpaccio i fuets de sabors; Cuídate, amb productes únics que presenten una reducció considerable de sal i greixos; o Nature, sense al·lèrgens, conservants o colorants; es podran adquirir a la nova botiga en línia de la companyia.

L'última incorporació al portfoli de productes de l'empresa i la més especial, que ret homenatge al seu fundador, la gamma Jaume Casademont, amb xarcuteria selecta i productes basats en els sabors d'abans, pot també comprar-se a través del web de la companyia http://tienda.casademont.com/ on a més s'inclou tota la gamma de productes clàssics de Casademont com el seu tradicional fuet.

Tienda Online Casademont

Dimarts, 12 de gener de 2016/ Casademont.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags