Llegeix aquest article a:

Casademont presenta la seva primera gamma de xarcuteria per al canal tradicional

La pausada curació és el millor secret de la nova gamma Reserva de Família en què Casademont recupera els sabors, aromes i textures d'antany.

Dijous 15 desembre 2016 (fa 2 anys 5 mesos 11 dies)
Casademont, S.AEmpresaCasademont, S.AEspanya

Casademont 1

Casademont, líder en l'elaboració de fuets i xarcuteria des de fa 60 anys, llança Reserva de Família, la seva primera gamma de xarcuteria de mercat per al canal tradicional. Reserva de Família representa l'excel·lència en el procés d'elaboració. Els productes d'aquesta gamma estan fabricats i curats seguint les receptes de tota la vida, amb una acurada selecció de la matèria primera de proximitat, sota estrictes estàndards de qualitat, i pensada en exclusiva per a la venda al detall.

Amb Reserva de Família, Casademont torna a l'essència i als orígens en l'elaboració d'embotits, recuperant els sabors, aromes i textures d'antany. Mitjançant una acurada selecció de la matèria primera i una elaboració tradicional avalada per l'experiència de més de quatre generacions, la gamma Reserva de Família ofereix una exquisida selecció de 4 referències de xarcuteria -cuits i curats- autèntics i amb caràcter: Fuet Extra, Llonganissa de Pagès 500g, Pit de Gall dindi i Pernil Cuit Extra. Productes que es reconeixen per la seva textura, el seu sabor i el seu aroma.

Fuet extra Reserva de Familia de Casademont
Fuet extra Reserva de Familia de Casademont

De sabor equilibrat i persistent, el fuet extra Reserva de Família revela al paladar el seu caràcter més intens amb un toc de pebre i un curat natural que el fa únic. De buquet suau i agradable, la llonganissa de Pagès Reserva de Família està curosament embotida amb una selecció de les millors carns i espècies i guarda el seu millor secret en l'assecatge, lent i natural, capaç d'atorgar-li un gust insuperable.

Pel que fa a les dues referències de cuits de la nova gamma, el pit de gall dindi Reserva de Família, per la seva banda, destaca pel seu deliciós sabor natural i es presenta d'una sola peça i amb pell. I finalment, el pernil cuit Extra Reserva de Família conserva la seva escorça per realçar un gust i textura únics.

Casademont llança Reserva de Família amb el que millora el saber fer transmès pels més de 60 anys d'experiència, adaptant el procés d'elaboració tradicional als nous temps i preferències dels consumidors.

Desembre de 2016/ Casademont.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags