Llegeix aquest article a:

Casademont presentarà la seva gama clean label a SIAL 2016

Nature és la primera gamma d'embotits curats sense al·lèrgens, colorants ni conservants llançada al mercat espanyol.

Divendres 14 octubre 2016 (fa 2 anys 9 mesos 8 dies)
Casademont, S.AEmpresaCasademont, S.AEspanya

casademont.jpg

Casademont, líder en l'elaboració de fuets i xarcuteria des de fa 60 anys, participarà en la pròxima edició de la fira SIAL 2016, el major aparador internacional de la indústria de l'alimentació i les noves tendències del mercat que reuneix a professionals de tot el món i que se celebrarà a París del 16 al 20 d'octubre. La companyia de Girona estarà present a l'estand número 113 situat al Hall 6A.

En aquesta cita obligada amb la innovació, les últimes tendències i la internacionalització del sector, Casademont presentarà, entre altres novetats, la gamma Nature, el primer assortiment d'embotits curats sense al·lèrgens, colorants ni conservants llançada al mercat espanyol. Una completa gamma de productes 'clean label' formada per llonganissa, fuet i xoriço que preserven tota la frescor, aroma i sabor de la xarcuteria tradicional i que, a més, estan elaborats sense lactosa, soja, gluten, conservants ni colorants.

Cada vegada més són els consumidors que demanen productes preparats de forma natural, a partir de receptes tradicionals, i que minimitzen l'ús d'additius. Gràcies a la inversió en R+D de la companyia, Casademont Nature, elimina aquests elements. Així mateix, Nature es posiciona com la millor opció per a totes aquelles persones amb problemes d'al·lèrgies, ja que aquesta gamma està lliure d'additius que habitualment utilitza la indústria xarcutera en l'elaboració dels seus productes.

Casademont-prod.jpg

Casademont també portarà a París la seva nova línia de fuets recoberts d'espècies que aporten una aroma molt especial al paladar. A més, l'empresa de Girona aprofitarà la seva presència a SIAL 2016 per mostrar altres productes amb gran èxit internacional com el Pernil Serrà, els mini fuet sabors; o els més clàssics de Casademont com el fuet, el producte emblema de la companyia, així com el xoriço o la llonganissa.

Entre altres novetats, Casademont mostrarà Jaume Casademont, la seva gamma de xarcuteria gourmet que ret homenatge al seu fundador, amb productes basats en els sabors d'abans i elaborats amb la recepta original nascuda al petit obrador dels Casademont fa més de sis dècades. Aquesta família inclou cinc selectes receptes, per satisfer els paladars més exigents: Pernil cuit, pit de gall dindi, xoriço, llonganissa i la insígnia de la casa: el fuet.

Ambiciós pla d'internacionalització

L'aposta constant per la innovació i la qualitat dels seus productes ha estat clau en la seva ferma aposta per la internacionalització. Actualment, les vendes de Casademont fora del mercat espanyol ascendeixen al 55%, amb l'objectiu d'arribar al 70% en dos anys. La companyia exporta als 5 continents amb especial demanda per part dels països del centre d'Europa i Sud-amèrica. Actualment, els esforços de la companyia estan centrats en consolidar el seu mercat a Amèrica del Nord.

Entre d'altres estratègies, Casademont basa el seu pla d'expansió internacional construint aliances amb empreses locals per col·laborar en àmbits com el tecnològic, comercial, legal o logístic. Aquest model ja s'ha implantat amb gran èxit a Rússia. Gràcies a l'aliança segellada amb l'empresa Atria Russia, un grup de capital finlandès fortament implantat en el mercat rus, Casademont ha recuperat les vendes i la seva presència en aquest país on la companyia va iniciar les seves exportacions fa més d'una dècada.

Des de finals de 2014, Atria comercialitza a través de la seva xarxa de distribució a Rússia diversos productes sota l'ensenya de Casademont: fuet extra, llonganissa extra i xoriço extra.

Divendres, 14 d'octubre de 2016/ Casademont.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags