Llegeix aquest article a:

Catalana de Embutidos SA s'adhereix a Innovacc

És una empresa que pertany al Grup Roma, fundada als anys 50, que es dedica a la producció d’elaborats carnis,embotits cuits i semicuits, i embotits de curta curació.

Innovacc 1El passat dijous 10 de novembre, l’empresa Catalana de Embutidos SA es va adherir al clúster. És una empresa que pertany al Grup Roma, fundada als anys 50, que es dedica a la producció d’elaborats carnis,embotits cuits i semicuits, i embotits de curta curació. La seva gamma d’embotits inclou tan els frescos (botifarres i salsitxes) com els cuits (pernils i bulls) i els fumats elaborats de la forma més natural possible, utilitzant la fusta de faig i aconseguint així un sabor inconfusible i únic (bacó). Exporten a Japó, Alemanya, Anglaterra, França o Dinamarca.

Les seves modernes instal·lacions, permeten fabricar sota els controls més estrictes de qualitat en tots els seus processos, aconseguint la màxima garantia de qualitat, conservació i seguretat alimentaria.

Catalana de Embutidos ha obtingut la certificació BRC (British Retail Consortium).

Novembre de 2016/ Innovacc.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags