Llegeix aquest article a:

Cedecarne posa en marxa un “Erasmus de carnissers-xarcuters”

La Confederación Española de Detallistas de la Carne posa en marxa, el proper 17 d'octubre, una experiència pilot on carnissers i xarcuters de tot Espanya tindran l'oportunitat d'intercanviar experiències i coneixements amb altres professionals del sector.

Dijous 13 octubre 2016 (fa 2 anys 7 mesos 14 dies)

cedecarne.jpgLa Confederación Española de Detallistas de la Carne, Cedecarne, ha desenvolupat, amb la col·laboració de Fedecarne, un projecte pilot on carnissers i xarcuters de tot Espanya podran visitar establiments en diferents punts del territori nacional, per intercanviar experiències i compartir coneixements amb altres professionals del sector, a fi de promoure la innovació en l'ofici, augmentar l'oferta de productes als clients i, d'aquesta manera, fer créixer les vendes.

Dilluns que ve, 17 d'octubre, Madrid serà l'amfitriona del primer participant en el projecte, D. Bruno Casal de Carnicería Bruno, un empresari provinent del Ferrol i conegut pels seus trencadors elaborats entre els quals destaquen les hamburgueses amb diferents carns, sabors i colors, que visitarà durant tres dies les instal·lacions de tres destacades empreses madrilenyes –Carnicerías Herrero, Cárnicas Morán i Raza Nostra-. Aquest professional gallec assegura que "l'Erasmus de carnissers-xarcuters", com el mateix ho ha anomenat de manera simpàtica, li fa molta il·lusió i que està desitjant compartir el seu projecte i forma de treballar amb altres professionals del sector, aprendre d'ells i conèixer altres models de negoci.

Així mateix, les tres empreses madrilenyes esmentades anteriorment viatjaran també en els propers mesos a Galícia per visitar Carnicería Bruno i altres establiments del sector, segons una agenda que està encara per tancar; seguint així amb el desenvolupament d'un complet programa de viatges i experiències compartides, que serviran al nostre sector de font d'inspiració, innovació i creixement empresarial.

Des de Cedecarne, esperem que aquest intercanvi de coneixements a la carnisseria i xarcuteria sigui el primer de molts i seguir portant aquesta iniciativa a altres parts de la geografia espanyola, aconseguint que el sector pugui posar en comú coneixements i idees per al seu desenvolupament, i així aportar més valor als clients.

Dilluns, 10 d'octubre de 2016/ Cedecarne.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags