Llegeix aquest article a:

Celebrada l'Assemblea d'AETRIN

Tuvo lugar el pasado viernes día 30 de junio en Valencia.

Dimecres 5 juliol 2017 (fa 1 anys 10 mesos 17 dies)
AETRINEmpresaAETRINEspanya

AETRINEl passat divendres 30 de juny de 2017, vam celebrar la nostra Assemblea Nacional a València, data per a nosaltres important i rellevant, data on veiem el nostre posicionament en el mercat i per descomptat, on vam prendre aquelles decisions estratègiques per al millor funcionament del sector en els propers dotze mesos, i perquè no, fixar les bases per complir amb els nostres objectius a llarg termini.

Aquest dia vam determinar dues necessitats fonamentals del sector i de les empreses que el conformen i que creiem convenient fer públiques:

  • Per sobre de tot, dignificar el producte que comercialitzem i que és base de la nostra activitat, la TRIPA NATURAL, i que és part fonamental de la nostra tradició gastronòmica, de la nostra història i de la nostra cultura, posant en valor aquelles variables nutritives i físiques que donen a aquest producte, unes característiques insubstituïbles i per descomptat amb un alt valor afegit. Per a això, hem creat un segell de qualitat que garanteix aquells aspectes bàsics que són rellevants per a nosaltres i per descomptat per als nostres clients, per a que de manera única i inequívoca, sàpiguen que allò que estan adquirint compleix amb uns estàndards mínims consensuats per tots els agents que intervenen en el sector de tripa natural.
  • Així mateix i de manera clara, defensant els nostres interessos com no podia ser d'altra manera, posar-nos a disposició del sector en el seu conjunt, amb l'única finalitat que el consumidor percebi la millor i major informació possible. Pel que estem oberts a millorar tots aquells aspectes que el sector ramader i industrial cregui necessari per al millor desenvolupament de la nostra seguretat alimentària i per descomptat, amb l'objectiu de fer que la tripa natural ocupi el lloc que es mereix dins de la nostra indústria.

Per a això anem a contactar amb diferents associacions del sector agroalimentari per tal d'unir forces, aconseguir un suport mutu i, en definitiva, impulsar i millorar el nostre sector.

Dimarts, 4 de juliol de 2017/ AETRIN.

Notícies d'empresa

Meat Attraction es presenta al sector carni andalús10-jul-2017 fa 1 anys 10 mesos 12 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags