Celebrat el seminari sobre digestió anaeròbia de subproductes de la indústria alimentària

El programa de Gestió Integral de Residus Orgànics va organitzar, el passat 4 de juliol a Torre Marimon, un seminari sobre digestió anaeròbia.

Dimarts 22 juliol 2014 (fa 4 anys 11 mesos 24 dies)
IRTAEmpresaIRTAEspanya

IRTAEl programa de Gestió Integral de Residus Orgànics va organitzar, el passat 4 de juliol a Torre Marimon, un seminari sobre digestió anaeròbia a la que hi varen assistir 120 persones, amb una notable presència d’entitats (58), de representants d’empreses (40), d’Universitats i Instituts públics i de l’Administració (18).

La digestió anaeròbia és la conversió bioquímica de la matèria orgànica en absència d’oxigen a biogàs i digestat. Tal com va quedar palès durant el seminari, aquesta tecnologia ofereix l’oportunitat única d’abordar simultàniament diferents aspectes rellevants per al medi ambient: producció d’energia renovable, gestió de residus orgànics, reducció de les emissions de gasos d’efecte hivernacle i el reciclat de nutrients.

Seminari_Digestio

El sector del biogàs a Espanya es troba sotmès a una gran pressió pels recents canvis en les polítiques energètiques. D’aquí el gran interès i l’elevada assistència al seminari, donat que l’optimització del procés per a l’obtenció de millors eficiències és fonamental per a la seva sostenibilitat econòmica. Així els assistents varen poder millorar el seu coneixement sobre les complexes interaccions entre la composició dels residus, les comunitats microbianes i els paràmetres de disseny i d’operació del bioreactor.

Previ al seminari, el prof. Gatze Lettinga (Wageningen University) va realitzar una xerrada sobre Application of modern/innovative AnDi/AnWT in optimal sized decentralized sanitation.

21 de juliol de 2014 - IRTA

Notícies d'empresa

Interporc es consolida a Iberoamèrica23-jul-2014 fa 4 anys 11 mesos 23 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags