CLITRAVI, la patronal càrnia europea, confirma FECIC com un dels seus membres

L'Associació Europea d'Indústries de la Carn, CLITRAVI, va ratificar ahir a la Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC) com a una de les seves organitzacions membres.

FECICLa confirmació de l'afiliació de FECIC a l'Associació Europea d'Indústries de la Carn, CLITRAVI, va tenir lloc ahir, a Brussel·les, durant l'Assemblea General Extraordinària que es va celebrar per tractar aquesta qüestió com a únic punt de l'ordre del dia. Una àmplia majoria va votar a favor de la federació espanyola, que fins ara estava representada en aquest organisme europeu per CONFECARNE. En dissoldre's aquesta confederació, el juny de l'any passat, FECIC va decidir jugar un paper actiu a nivell nacional i internacional, sol·licitant l'afiliació per assegurar-se la seva continuïtat en la patronal càrnia europea.


També, durant aquests últims mesos, FECIC ha treballat per consolidar altres afiliacions en les organitzacions d'àmbit superior, tant a nivell nacional, sent membre de la Junta Directiva de la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials (CEOE), el màxim òrgan de representació empresarial en l'estat espanyol, com a nivell internacional, convertint-se en el representant espanyol en l'Oficina Internacional de la Carn (IMS).


Actualment, FECIC compta amb més de 200 empreses associades, que representen el 44% de la producció d'elaborats carnis a Espanya, amb més de 600.000 tones, i concentra el 56% de les vendes de les vint majors empreses càrnies nacionals, la qual cosa equival a una facturació anual conjunta de 6.470,53 milions d'euros. En les dades de l'espècie porcina, concentra el 46% de la indústria i el 62% de totes les exportacions espanyoles de carn de porc.

31 de gener de 2018 - FECIC

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags