Llegeix aquest article a:

El Congrés AECOC de Seguretat Alimentària i Qualitat reunirà a Madrid a més de 250 professionals del sector

El Punt de Trobada analitzarà, de la mà d'especialistes d'àmbit nacional i internacional, els reptes de la indústria alimentària per guanyar en qualitat i competitivitat.

Dimecres 8 febrer 2017 (fa 1 anys 9 mesos 10 dies)
AECOCEmpresaAECOCEspanya

AECOCEl Congrés AECOC de Seguretat Alimentària reunirà el proper 21 de febrer a Madrid a més de 250 professionals de la indústria alimentària, un sector estratègic per a l'economia nacional que, amb una producció bruta de prop de 92.000 milions d'euros anuals, treballa per impulsar una cadena de valor eficient i transparent que ajudi a mantenir la confiança del consumidor. El Punt de Trobada analitzarà, de la mà de destacats experts, els reptes del sector per guanyar en competitivitat i qualitat i les novetats tècniques i científiques en seguretat alimentària, així com els nous requeriments legislatius.

El Congrés comptarà amb la participació d'especialistes i investigadors d'àmbit nacional i internacional com el professor de Nutrició i científic sènior de l'USDA Human Nutrition Research Center on Aging de Boston, José María Ordovás, un dels més prestigiosos especialistes en nutrigenètica i nutrigenòmica, així com el president de la Fundació Iberoamericana i catedràtic de Bioquímica, Ángel Gil. Tots dos oferiran una ponència titulada "Dieta i salut: una creixent preocupació social", en què abordaran la importància de les evidències científiques a l'hora de descartar certs aliments de la dieta o atribuir propietats beneficioses a uns altres.

Per la seva banda, la cap del Servei d'Al·lèrgia de l'Hospital Clínico San Carlos de Madrid, Montserrat Fernández, participarà al costat del responsable de Normes Alimentàries de Nestlé Espanya, Miquel Bonet, en una xerrada sobre al·lèrgens en la qual s'oferiran les bases per avançar cap a un sistema que permeti donar més solidesa a la gestió i informació de la presència no intencionada d'al·lèrgens. I és que les persones al·lèrgiques necessiten confiar plenament en la informació que reben i les empreses requereixen un marc que els permeti prendre decisions amb la seguretat necessària.

El debat sobre l'acrilamida centrarà també l'atenció de la ponència de Marta Mesías, titulada superior en investigació del CSIC, qui explicarà que, en l'actualitat, la Comissió Europea està treballant en un nou reglament que permeti establir mesures de reducció i control d'aquest contaminant en diversos productes i sectors alimentaris. Quina és la situació a casa nostra? Com ha evolucionat la presència de l'acrilamida en els últims anys?

El Congrés AECOC de Seguretat Alimentària comptarà també amb la intervenció de Bert Poepping, membre del Comitè d'experts de la United States Pharmacopeial Convention (USP), i d'Aine McConnon, gerent d'Investigació de FoodRisc - Vizzata. A més, l'inventor i creatiu Pep Torres oferirà una xerrada sobre la innovació en el sector alimentari i com superar el desconeixement o la desinformació, que poden provocar desconfiança i rebuig en la societat.

El Congrés AECOC de Seguretat Alimentària tindrà lloc el proper 21 de febrer a l'Hotel Novotel Madrid Center, a Madrid.

Dimarts, 7 de febrer de 2017/ AECOC.

Notícies d'empresa

Sant Dalmai SAU, s'adheix al clúster INNOVACC10-febr-2017 fa 1 anys 9 mesos 8 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags