Llegeix aquest article a:

El Consorcio del Jamón Serrano Español participarà a la Fira Chef Saché d'Alemanya

El director de Màrqueting i Publicitat, Miguel Ángel García, es reunirà amb operadors alemanys del sector Foodservice amb l'objectiu d'incrementar el coneixement del pernil serrà espanyol al país garantit amb el segell de qualitat ConsorcioSerrano.

Dimecres 21 setembre 2016 (fa 2 anys 8 mesos 1 dies)

consorcio_jamon_serrano.jpg

El Consorcio del Jamón Serrano Español participarà a la nova edició de la Fira Chef Saché que es celebrarà a Colònia (Alemanya) els dies 25 i 26 de setembre, una de les cites més importants de la gastronomia del país. Aquest esdeveniment reuneix grans xefs de la cuina internacional així com a empreses del món de la restauració que oferiran tallers, concursos, presentacions de productes, demostracions o conferències, entre d'altres.

A causa de les oportunitats de negoci que aquest saló culinari genera, el Consorcio del Jamón Serrano Español no s'ha volgut perdre aquesta cita, una de les més rellevants del sector, amb l'objectiu de promocionar el pernil serrà al país germànic i consolidar dins les seves fronteres el segell de qualitat ConsorcioSerrano. Segons Miguel Ángel García Bravo, director de Màrqueting i Publicitat de l'entitat, afirma que, "no només és una gran ocasió per donar a conèixer el pernil serrà als professionals del món de la restauració, sinó també una forma d'apropar aquest producte a la distribució alemanya vinculada amb el canal FoodService".

Aprofitant l'assistència a l'esdeveniment, la representació espanyola del Consorcio del Jamón Serrano Español celebrarà diferents trobades amb operadors del sector del pernil, per conèixer tant les possibilitats de negoci al país com per valorar les vies d'expansió comercial i continuar així reforçant la posició de la seva marca com a referents del sector.

En definitiva, amb la seva presència a la Fira Chef Saché, el Consorcio del Jamón Serrano Español posarà èmfasi en les bondats del pernil serrà espanyol sota el segell de referència ConsorcioSerrano, com són: selecció peça a peça del pernil, una regularitat i un sabor i textura que fan d'aquest producte una referència única. Gràcies a elles, l'entitat busca refermar-lo a la zona centreeuropea i amb això contribuir al creixement i desenvolupament d'aquest mercat.

Dimarts, 20 de setembre de 2016/ Consorcio del Jamón Serrano Español.

Notícies d'empresa

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags