Llegeix aquest article a:

El pernil "Consorcio Serrano" torna a Alimentària com a marca de referència fora d'Espanya

El "Consorcio del Jamón Serrano Español" participa per segon any consecutiu a la fira d'alimentació i begudes amb un espai propi.

Dimarts 16 febrer 2016 (fa 3 anys 3 mesos 10 dies)

consorcio_jamon_serrano.jpgEl proper mes d'abril, la ciutat de Barcelona acollirà el Saló Internacional de l'Alimentació i Begudes, Alimentària, que es celebrarà del 25 al 28 d'abril i que reunirà als professionals del sector. Aquesta nova edició tornarà a comptar amb la presència del "Consorcio del Jamón Serrano Español".

Des de 1990 l'entitat treballa per salvaguardar en mercats internacionals la imatge i qualitat de l'autèntic pernil serrà d'Espanya seleccionat personalment peça a peça, garantint així l'exportació del seu pernil Consorcio Serrano com un producte d'alta qualitat. Amb 654.000 peces segellades i exportades per part dels seus 29 socis durant l'any passat, el que va suposar un creixement del 19% respecte a 2014, el "Consorcio del Jamón Serrano Español" demostra la seva posició destacada com a líder en el sector. Per seguir reforçant el seu posicionament, l'entitat ha tornat a apostar per la seva assistència a la fira d'alimentació més important a nivell nacional.

"La nostra campanya de promoció per al 2016 basada en els mercats forans, considera la Fira Alimentària un punt de trobada internacional molt important, en la que a més ens permet estar presents a Espanya, a la fira més important del sector, i enfortir així mateix la nostra posició de lideratge. Les empreses ens poden conèixer i valorar la seva aposta pel nostre projecte a favor de la internacionalització" explica Miguel Ángel García Bravo, director de màrqueting i promoció del "Consorcio del Jamón Serrano Español".

Per assolir els seus objectius, el "Consorcio del Jamón Serrano Español" estarà present al hall 5, a l'estand número 257, un estand propi de 30 m2 al qual es podran acostar tots els assistents i entendre la tasca desenvolupada per l'entitat. A més, el públic de la fira Alimentària serà conscient de com s'estructura el "Consorcio del Jamón Serrano Español" a través d'una acció: l'hora del pernil Consorcio Serrano.

Aquesta iniciativa permetrà als assistents degustar aquest producte d'alta qualitat gràcies a un tallador professional que explicarà als presents les seves qualitats i els oferirà una senzilla recepta perquè coneguin com introduir aquest producte en els seus plats diaris.

"Aquesta acció ens permetrà exhibir la nostra tasca de control i promoció fora d'Espanya i enfortir així mateix la notorietat de la nostra contramarca de qualitat Consorcio Serrano” reitera el director de màrqueting i promoció del "Consorcio del Jamón Serrano Español", afegint que "Alimentària és una oportunitat nacional per al nostre projecte d'enfortiment d'un dels nostres productes gastronòmics més identificatius: el pernil serrà d'alta qualitat”.

15 de febrer de 2016/ Consorcio Serrano.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags