Llegeix aquest article a:

Convocada la segona edició dels Premis ANICE del Sector Carni

Els premis reconeixeran la feina de personalitats, empreses i institucions, en diversos àmbits, en favor del sector carni i la seva rellevància socioeconòmica.

Divendres 2 desembre 2016 (fa 2 anys 5 mesos 24 dies)
ANICEEmpresaANICEEspanya

ANICE 1L'Asociación Nacional de Industrias de la Carne de España (ANICE) convoca la segona edició dels Premis ANICE del Sector Carni, amb els quals la principal organització empresarial de la indústria càrnia espanyola vol reconèixer la feina de diferents personalitats, empreses i institucions que hagin contribuït a situar aquest sector a la posició de rellevància socioeconòmica que té avui dia, tant a nivell nacional com internacional.

Els Premis ANICE compten amb cinc categories:

  • El premi a la "Trajectòria empresarial" s'atorga a aquells empresaris del sector carni que han destacat especialment per la seva dilatada trajectòria professional, que s'hagi traduït en un projecte empresarial d'èxit, de reconegut prestigi dins i fora del propi sector, i que hi hagi contribuït per tant a la seva valoració com un sector dinàmic i rellevant.
  • El premi "Amics de la Carn" reconeix a aquelles personalitats o institucions que han contribuït amb la seva activitat professional a millorar la imatge de la carn i el seu posicionament en la societat i els mercats nacionals o internacionals.
  • El premi "José Flores a la innovació" és un reconeixement a aquelles personalitats, empreses i institucions que han apostat per la R+D+I com una inexcusable eina de competitivitat per al sector carni, i/o que hagin desenvolupat nous productes, tecnologies o processos.
  • El premi "Gastronomia i Salut" és una categoria que defineix clarament a aquella personalitat, empresa o institució que en aquests àmbits hagi destacat per la seva defensa dels productes carnis i el seu paper en la gastronomia i l'alimentació i hagi transmès la seva passió per aquests al llarg de la seva carrera professional.
  • El premi "Sostenibilitat i Medi Ambient" s'atorga a aquelles personalitats, empreses o institucions que han destacat per la seva contribució a una cadena de valor càrnia més sostenible i alineada amb els criteris de responsabilitat que demana la societat.

La convocatòria d'aquests premis és oberta, i qualsevol persona o institució relacionada amb el sector pot presentar-se o presentar candidats als diferents premis establerts. Els interessats hauran d'enviar les candidatures a la seu de l'Asociación Nacional de Industrias de la Carne de España (C/ General Rodrigo, 6 - Planta 12 - 28003 - Madrid) o per correu electrònic a la següent adreça: premiosanice@anice.es, fins al 30 de gener de 2017.

El Jurat dels Premis ANICE 2017, compost per representants de l'associació, altres organitzacions sectorials, organismes públics o privats i mitjans de comunicació, donarà a conéixer la resolució a partir del 15 de febrer de 2017, i els guardons es lliuraran a Madrid, coincidint amb la celebració de l'Assemblea General d'ANICE.

Les bases dels premis es poden consultar a la pàgina web d'ANICE, www.anice.es

Dijous, 1 de desembre de 2016/ ANICE.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags