Llegeix aquest article a:

CReSA passarà a formar part de l'IRTA

Aquest acord respon al desig de les entitats que han creat la Fundació i que s'integren en el seu Patronat (UAB i IRTA) de mantenir la seva activitat en les mateixes condicions en què s'han dut a terme fins al moment.

Dimarts 2 setembre 2014 (fa 4 anys 10 mesos 19 dies)
IRTAEmpresaIRTAEspanya
csubira

CReSAEl Patronat del Centre de Recerca en Sanitat Animal (CReSA), l'òrgan màxim de decisió, ha acordat la dissolució per cessió global d'actius i passius d'aquesta Fundació a l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), empresa pública de la Generalitat de Catalunya, adscrita al Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM).

La cessió global d'actius i passius del CReSA a IRTA implica la dissolució sense liquidació de la Fundació CReSA i la transmissió en bloc del seu patrimoni a l'IRTA, empresa que adquirirà per successió universal els drets i obligacions de la Fundació CReSA.

Aquest acord respon al desig de les entitats que han creat la Fundació i que s'integren en el seu Patronat (Universitat Autònoma de Barcelona i IRTA) de mantenir la seva activitat en les mateixes condicions en què s'han dut a terme fins al moment. Es preveu que el procés duri alguns mesos i s'estima que la integració definitiva a l'IRTA es realitzi a principis de 2015.

Dilluns, 11 d'agost de 2014/ CReSA.

Notícies d'empresa

Interporc es consolida a Iberoamèrica23-jul-2014 fa 4 anys 11 mesos 28 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags