Llegeix aquest article a:

Danish Crown guanya presència al mercat carni suec

Les autoritats competents de Suècia han aprovat l'adquisició per part de KLS Ugglarps AB, una filial de Danish Crown, d'una participació majoritària de l'escorxador Dalsjöfors Slakteri a Borås, est de Göteborg.

Dimarts 29 setembre 2015 (fa 3 anys 7 mesos 23 dies)

danish crownLes autoritats competents de Suècia han aprovat l'adquisició per part de KLS Ugglarps AB, una filial de Danish Crown, d'una participació majoritària de l'escorxador Dalsjöfors Slakteri, situat a prop de Borås a l'est de Göteborg.

Segons Jonas Tunestål, CEO de KLS Ugglarps: "És una gran notícia que l'acord hagi finalitzat. Ara, començarà la integració de Dalsjöfors Slakteri a Danish Crown i la reestructuració dels nostres processos. Alhora, hem d'identificar quines inversions són necessàries per incrementar les nostres sinergies".

Primer, Danish Crown va adquirir una participació en KLS Ugglarps el 2007 i, des de llavors, la companyia ha anat augmentant la seva presència en el mercat carni suec, enfortint la seva relació amb els ramaders, el comerç minorista i la indústria càrnia de Suècia.

Les activitats de KLS Ugglarps tenen lloc a les regions de Skåne i Kalmar, mentre que Dalsjöfors Slakteri es troba a Borås, Västra Götaland, est de Göteborg. Les dues empreses sacrifiquen porcí i boví i venen els seus productes principalment al comerç minorista suec.

Danish Crown estima que l'adquisició de Dalsjöfors Slakteri per part de KLS Ugglarp suposará un increment dels ingressos en aproximadament mil milions de corones danesas (uns 13 milions d'euros).

Dimarts, 15 de setembre de 2015/ Danish Crown.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags