Llegeix aquest article a:

Danish Crown inverteix en el desossat de carn de truja

Danish Crown i Westfleisch han decidit unir les seves forces respecte al desossat i les vendes de carn de truja.

Dimecres 25 març 2015 (fa 4 anys 3 mesos 21 dies)

danish_crown.gifDanish Crown i Westfleisch han decidit unir les seves forces respecte al desossat i les vendes de carn de truja. Amb una inversió al 50/50, estan proposant fundar l'empresa conjunta “WESTCROWN”.

"Tenim una expectativa clara que coinvertint en les nostres instal·lacions de desossat aconseguirem millors preus per als nostres socis. Més concretament, eliminarem un pas intermedi per augmentar els ingressos per als nostres socis", ha explicat Kjeld Johannesen, CEO del Grup Danish Crown .

El Dr. Helfried Giesen, Portaveu de la Junta eG Westfleisch, es complau també de veure un associació emergent guanyadora: "Estem molt contents d'haver trobat un soci tan rellevant per a un negoci comú en aquest segment del mercat competitiu. Els proveïdors de Danish són coneguts per la carn de truja d'alta qualitat, el que s'afegeix a les nostres matèries primeres al nord-oest d'Alemanya i al nostre saber fer".

Westfleisch opera una empresa especialitzada en el desossat de les truges en Schöppingen, prop de la frontera amb Holanda, amb una quantitat anual de 355.000 animals.

Danish Crown sacrifica aproximadament unes 325.000 truges/any a Dinamarca. Fins ara, aquestes s'han venut com mitges canals als compradors, generalment, d'Alemanya.

"Durant molt de temps hem intentat trobar maneres d'augmentar els beneficis per als nostres socis que ens subministren truges. Posant en comú els nostres recursos amb Westfleisch, estem segurs de fer possible una proposta rendible per a ambdues parts des del primer dia", ha dit Kjeld Johannesen.

"Trobar una unió tan prometedora després de la nostra inversió estratègica recent en el mercat de la carn bovina, és definitivament un senyal valuós cap als nostres cooperadors agrícoles, socis i clients com una associació fiable i orientada al futur", ha afegi el Dr. Helfried Giesen.

Danish Crown és una cooperativa, propietat d'aproximadament 8.300 ramaders danesos, i un dels 3 majors exportadors de carn de tot el món. Els membres i propietaris de Westfleisch són més de 4.200 ramaders alemanys del Nord-oest i un dels 5 majors proveïdors de carn a Europa.

La unió empresarial està subjecta a l'aprovació de l'Autoritat Competent a Brussel·les.

Dimarts, 24 de març de 2015/ Danish Crown.

Notícies d'empresa

Tican i Danish Crown aproven la seva fusió30-març-2015 fa 4 anys 3 mesos 16 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags