Llegeix aquest article a:

Danish Crown llança un ambiciós pla per produir més carn de porc

La demanda de carn de porc danesa no ha disminuït en els principals mercats d'exportació. Per tant, Danish Crown està llançant un pla per encoratjar als ramaders a invertir per produir més porcs.

Dijous 4 maig 2017 (fa 1 anys 11 mesos 15 dies)

Danish CrownDanish Crown està oferint als seus proveïdors actuals un suplement de 0,50 DKK (aprox. 0,07 €) per kg de carn de porc addicional subministrat per augmentar la producció de porcs destinats al sacrifici. Alhora, la cooperativa ofereix un suplement de 0,30 DKK (aprox. 0,04 €) per kg als nous proveïdors de porcs, juntament amb assessorament tècnic gratuït. La iniciativa està destinada a revertir la creixent disminució de l'oferta de porcs als escorxadors danesos.

Segons Jais Valeur, CEO del grup en Danish Crown, "Neixen bastants garrins a les granges daneses, però molts són exportats. El parlament danès ha adoptat un paquet de mesures i un pla d'ajudes per subvencionar noves intal·lacions de porcs destinats al sacrifici. Es tracta de dues iniciatives específiques que aborden les necessitats del sector. En suport a aquestes iniciatives, Danish Crown està introduint ara el seu propi pla per fomentar el creixement. Creiem que la tendència pot revertir-se i que veurem un augment de l'activitat en els escorxadors de Danish Crown".

Dimarts, 2 de maig de 2017/ Danish Crown.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags