Llegeix aquest article a:

Danish Crown ven la seva filial d'Estats Units Plumrose

Danish Crown ha signat un acord per vendre la seva filial Plumrose USA a l'empresa brasilera de processament de carn JBS.

Dimarts 14 març 2017 (fa 2 anys 1 mesos 9 dies)

Danish Crown 1L'estratègia 4WD de Danish Crown consisteix en liderar els mercats nacionals del nord d'Europa, ampliar la seva posició a Àsia i expandir el seu lideratge en determinades categories de producte a nivell mundial. Per aquesta raó, Danish Crown ha decidit vendre Plumrose USA a l'empresa brasilera JBS, amb àmplia presència i accés a les matèries primeres a Amèrica del Nord.

Durant més de 80 anys, Plumrose USA ha estat un proveïdor de productes de qualitat per als consumidors d'Estats Units. Al 1932, la companyia va començar a produir pernil cuit llescat, i al llarg dels anys s'ha convertit en una empresa que ofereix una àmplia selecció de productes, com bacó premium, embotits, pernils, etc. Plumrose USA compta amb cinc plantes i dos centres de distribució amb 1.200 empleats.

La venda de Plumrose USA a JBS està supeditada a l'aprovació per les autoritats de competència dels Estats Units.

Dilluns, 13 de març de 2017/ Danish Crown.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags