Llegeix aquest article a:

DAT-Schaub Group inicia la seva activitat a Espanya

DAT-Schaub amplia la seva àrea de negoci mitjançant una joint venture amb el distribuïdor i productor de budells naturals, Vicente Gallent SL.

Dimarts 11 abril 2017 (fa 2 anys 8 dies)

DAT-Schaub 1DAT-Schaub Group juntament amb el distribuïdor i productor de budells naturals Vicente Gallent S.L. han acordat fer una joint venture, DAT Schaub Gallent S.L., per gestionar la triperia del grup Incarlopsa a la nova instal·lació de Tarancón.

"Estem molt contents amb aquest acord. Espanya és el major productor de porcs d'Europa i la seva producció porcina està en creixement continu. Espanya és per tant una opció evident per expandir el nostre negoci i estem feliços d'entrar en aquest país de la mà de una empresa ben establerta en el mercat espanyol com Vicente Gallent SL", ha apuntat el CEO de DAT-Schaub, Jan Roelsgaard.

"Estem convençuts que hem aconseguit un compromís amb l'empresa de budells més important del món que treballa amb productes de gran qualitat i estem molt orgullosos. A aquesta col·laboració aportem la nostra gran capacitat de treball, motivació, coneixement del mercat i flexibilitat per adaptar la nostra organització als nous projectes de desenvolupament empresarial" ha assenyalat el CEO de Vicente Gallent SL, Vicente Gallent.

El 51% de DAT Schaub Gallent S.L. pertany DAT-Schaub A/S i proporciona feina a més de 20 persones a temps complet. L'activitat de la nova instal·lació va començar el passat 27 de març amb un volum de sacrifici estimat de 3.800 porcs/dia. S'espera que el nombre de sacrificis diaris augmenti en els propers anys.

Dimarts, 4 d'abril de 2017/ DAT-Schaub Group.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags