El Campus Professional de la UVic-UCC inaugura oficialment el curs

Format pels centres Kreas a Olot i Teknós a Vic, ha posat en marxa tres cicles formatius de grau superior que ja funcionen a ple rendiment.

kreasLa passada setmana va tenir lloc a l’Auditori del Casal Marià d’Olot l’acte acadèmic d’inauguració de curs dels centres Kreas i Teknós, que formen el Campus Professional de la UVic-UCC.

L’acte va estar presidit per l’alcalde d’Olot, Josep M. Corominas, i va comptar amb la presència de Xavier Casares, president del Consell de Formació Professional de Catalunya, l’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, el president de la FECIC, Michael Schara, i del rector de la Universitat i president de Kreas, Jordi Montaña. Dani Pérez, director de Persones i Organització de la Farga Group, va ser l’encarregat de pronunciar la lliçó inaugural sobre “Sap, sap fer i sap ser el professional competent”.

A través dels centres Kreas a Olot i Teknós a Vic, una cinquantena d’alumnes han iniciat aquest setembre la seva formació en el nou Campus Professional de la UVic-UCC, que inicia el seu camí oferint tres cicles formatius de grau superior. D’una banda, el CFGS Processos i Qualitat en la Indústria Alimentària, que s’imparteix al centre Kreas, a l’edifici de la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot. I de l’altra, el CFGS Animacions 3D, jocs i entorns interactius, i el CFGS Desenvolupament d’aplicacions multiplataforma, que s’imparteixen a l’edifici de la Farinera de Vic. El model formatiu que s’ofereix en aquests tres cicles és de caràcter dual, que vol dir que els alumnes faran bona part de la seva formació en empreses del sector.

Durant la inauguració, Michael Schara, president de la FECIC, va destacar l’esforç que han fet moltes institucions per poder tirar endavant aquest projecte de formació dual i va demanar als estudiants que tinguin bona actitud per afrontar els reptes de futur.

Per la seva banda Xavier Casares, president del Consell Català de la Formació Professional, va expressar el suport de la Generalitat en el projecte, ja que segons va afirmar “el creixement econòmic passa per enfortir la formació professional, tal com ha fet Alemanya”.

Jordi Montaña, rector de la UVic-UCC i president de Kreas, va esmentar la importància de l’acte, ja que “enceta un format nou d’estudis, adreçat a un públic diferent i que amplia l’oferta que es pot realitzar en el territori proper”.

Per Josep M. Vila d’Abadal, alcalde de Vic i president de la FUB, el Campus Professional de la UVic-UCC ha estat clau per portar el projecte universitari a la ciutat d’Olot i va agraïr la confiança que la capital de la Garrotxa ha fet a la Universitat de Vic.

Per últim, Josep M. Corominas, va afirmar que el Campus Professional “és el salt endavant d´una tradició d’estudis professionals que ja fa molts anys que s’ofereixen a Olot, gràcies al suport del seu potent teixit industrial. I va afegir que “estic convençut que serem una experiència d’èxit.”

Dimecres, 22 d'octubre de 2014/ KREAS.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags