El Col·legi d’Economistes de Catalunya i l'IRTA signen un acord per ajudar a impulsar l’activitat empresarial en el sector agroalimentari

El conveni permetrà que projectes i empreses del sector agroalimentari nodreixin els fòrums d’inversió d’Economistes Ban, la xarxa de business angels del Col·legi d’Economistes de Catalunya.

Dimecres 18 febrer 2015 (fa 4 anys 3 mesos 29 dies)
IRTAEmpresaIRTAEspanya

irtaEl Col·legi d’Economistes de Catalunya amb la voluntat de contribuir a impulsar l’activitat empresarial a Catalunya, ha signat un conveni de col·laboració amb l'Institut de Recerca i Tecnologia Alimentàries (IRTA), del Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya. Amb l’establiment de les bases de col·laboració entre les dues entitats, es preveu ajudar al desenvolupament del sector agroalimentari català.

Aquest acord permetrà que projectes i empreses d’aquest sector nodreixin els fòrums d’inversió d'Economistes Ban, la xarxa de business angels del Col·legi d‘Economistes de Catalunya.

Entre les actuacions previstes hi ha accions de formació als business angels sobre les claus per invertir en el sector agroalimentari, formació als empresaris del sector agroalimentari o ajuts als emprenedors en el desenvolupament dels seus projectes.

També es contemplen accions, cursos o seminaris sobre temes com la valoració de les empreses d’agroalimentació o les tendències del sector i les oportunitats d’inversió.

CEC_IRTA

Representants del Col·legi d'Economistes, d'Economistes Ban i  el director general de l'IRTA, Josep Monfort, a l'exterior de Torre Marimon.

Economistes Ban

La xarxa Economistes Ban és un espai empresarial i d’emprenedoria que permet als empresaris i emprenedors cercar recursos per als seus projectes. El Col·legi d’Economistes de Catalunya ha impulsat aquest projecte responent a la seva voluntat de ser referent de la vida econòmica de Catalunya donant resposta a les necessitats de la societat que actualment pateix una gran mancança de finançament per atendre les seves necessitats empresarials.

Amb la creació d’Economistes Ban el Col·legi ofereix als empresaris alternatives per poder accedir a finançament que els permeti tirar endavant el seu negoci i a aquells emprenedors que volen fer realitat el seu projecte. A més ofereix als col·legiats la possibilitat de conèixer les noves tendències empresarials.

Dimarts, 17 de febrer de 2015/ IRTA.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags