Llegeix aquest article a:

El Clúster del Packaging celebra la III Immersió Estratègica creixent en projectes i serveis

Representants de tota la cadena de valor de l’envàs i embalatge van participar a la sessió.

Packaging clusterEl Clúster del Packaging va celebrar les III Jornades d’Immersió Estratègica el passat 26-27 de novembre a Can Bonastre, Masquefa (Barcelona), que va reunir a 70 persones entre els dos dies i va servir per a posar en comú reptes del sector, conèixer tendències i treballar plegats per actuacions i projectes concrets en clau clúster.

Les jornades van comptar amb diferents ponències, les quals van tractar temes com la innovació, les tendències al sector alimentari, la internacionalització, el gran consum, el branding, la robòtica 4.0, les aliances estratègiques així com el lideratge i la gestió d’equips, on 12 ponents van aproximar els continguts al conjunt del sector.

La immersió també va servir per a presentar el resum del Pla Estratègic de l’entitat pels propers 3 anys que ha aprovat recentment la Junta Directiva, el qual preveu un creixement de l’entitat fins als 75 membres, així com seguir augmentant el nombre de projectes i serveis pels seus socis. El mateix Pla va mostrar un resum d’activitat i evolució de l’entitat durant aquests primers tres anys, que va mostrar un creixement i consolidació any rere any en nous membres i activitats.

Alhora, les jornades són també un entorn per a promoure les relacions entre els assistents, on es van generar diferents activitats específiques, entre les que destaquen el speed business meetingentre les empreses així com el taller mitjançant equips amb el joc d’inovació Binnakle, el qual va generar diferents propostes i projectes estratègics per l’entitat.

Packaging-cluster

L’activitat va comptar amb el suport d’ACCIÓ, l'agència per a la competitivitat de l'empresa, adscrita al departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya. ACCIÓ impulsa la política de clústers mitjançant el programa Catalonia Clusters, creat amb l’objectiu d’impulsar accions per millorar la competitivitat de les empreses i fer-les empreses més rendibles.

Dimarts, 1 de desembre de 2015/ Clúster del Packaging.

Articles relacionats

Notícies d'empresa

Pernils Bufalvent, nou soci d'INNOVACC01-des-2015 fa 3 anys 5 mesos 25 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags