Llegeix aquest article a:

El Consell de Direcció de FIAB designa Mané Calvo com a nou president

Per decisió pròpia, Astals deixa la presidència un cop ha complert els objectius marcats amb el llançament del Marc Estratègic per a la Indústria d'Alimentació i Begudes

Divendres 22 maig 2015 (fa 4 anys 2 mesos)

fiabEl Consell de Direcció de la Federació Espanyola d'Indústries de l'Alimentació i Begudes (FIAB) ha acordat, en la seva reunió mensual, convocar l'Assemblea General ordinària, que tindrà lloc el proper 11 de juny, i proposar per unanimitat la designació de Mané Calvo com a nou President de la Federació.

Per decisió pròpia, Pedro Astals passarà el seu testimoni al nou successor, tal i com havia manifestat en la darrera Assemblea General de desembre de 2014 i, després d'haver complert els objectius marcats, entre els quals destaquen la consolidació de la Direcció General i la renovació del seu Consell de Direcció.

En els seus dos anys de mandat, Astals ha contribuït a l'enfortiment de la indústria d'alimentació i begudes com a primer motor industrial del país, elaborant i desenvolupant el marc estratègic del sector, que va ser presentat de la mà de la Presidència del Govern. Un full de ruta que col·loca al sector com a palanca de l'economia, l'ocupació i la imatge d'Espanya en un mercat global i que permetrà consolidar el seu futur des de la internacionalització i la creació de valor. Igualment, ha posat en marxa el Pla Estratègic de FIAB, orientant el projecte organitzatiu cap a les necessitats actuals del sector, les seves empreses i les associacions, per tal de potenciar el seu pes específic en la societat i l'evolució cap a un model basat en la proximitat i la sostenibilitat.

Mané Calvo García-Benavides (1968), Conseller Delegat del Grup Calvo des del 2006, serà proposat per al càrrec en la propera Assemblea General ordinària de la Federació.

Dijous, 21 de maig de 2015/ FIAB.

Notícies d'empresa

Esbelt SA, nou associat d'INNOVACC19-maig-2015 fa 4 anys 2 mesos 3 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags