Llegeix aquest article a:

El Consorcio del Jamón Serrano Español assoleix màxims històrics amb 776.356 peces segellades al 2016

L'entitat augmenta un 18,6% el seu segellat respecte al desembre de 2015. El CJSE persegueix mantenir la tendència positiva d'increment de cara al 2017.

Dimecres 22 març 2017 (fa 2 anys 28 dies)

Consorcio Jamón Serrano Español 1El Consorcio del Jamón Serrano Español, associació que agrupa 31 de les companyies més importants del sector carni espanyol, ha presentat les dades d'exportació de la seva contramarca ConsorcioSerrano corresponents a l'any 2016, amb un total de 776.356 peces segellades, marcant màxims històrics de l'entitat, augmentant en un 18,6% les exportacions respecte al 2015 i destacant enfront del 3,34% de pujada del còmput total de pernils curats amb origen espanyol, segons dades de l'Agència Tributària. Cal destacar que el CJSE comporta un creixement del 2015 respecte al 2014 d'un 18,9% amb el que representa dos anys de creixement molt notable, que l'han portat ha arribar a la xifra rècord històrica.

Durant aquest últim any, ConsorcioSerrano ha tornat a confirmar el seu interès en el canal professional, afirmant-se com a marca de referència recognoscible en diversos dels mercats on el CJSE està realitzant la seva intensa tasca de promoció. Alemanya, on el volum de peces ha crescut un 9,2%, fins a les 249.000 (enfront de les 227.935 de l'any anterior) i França, amb un creixement del 9,6% enfront de 2015 (segons dades del CJSE), es mantenen com les destinacions més sòlides dins de la UE, als quals s'uneixen altres països importants per al CJSE com són Bèlgica i Holanda. A més, Suècia ha tingut un dels augments més rellevants d'aquest període, arribant a les 19.004 peces, un 64% més que al 2015.

Les accions promocionals, dutes a terme per l'entitat, centrades en reunions amb operadors del sector i la seva participació directa en actes organitzats per institucions espanyoles en aquests països, juntament amb les diferents eines i activitats que el CJSE ha posat a disposició dels seus socis, s'han vist reflectides en els bons resultats d'aquesta campanya, arribant a obtenir la xifra de 776.356 peces exportades pels socis del CJSE.

A l'altra banda de l'oceà, Mèxic ha augmentat les seves exportacions de pernil ConsorcioSerrano el que ha suposat un increment del volum de peces del 26,7%, unes xifres registrades que contrasten amb les comunicades per l'Agència Tributària, que apunta un decreixement del 20,7% a Mèxic. Actualment el país asteca representa el tercer mercat per importància per al CJSE. Per la seva banda, Xile ha augmentat el seu volum de peces d'una manera molt notable en passar de 837 peces exportades el 2015 a 5.753 el 2016. Tot això a causa de diversos plans de promoció adaptant-se a les característiques i necessitats d'aquest mercat.

"Des del Consorcio del Jamón Serrano Español, perseguim obtenir la major presència possible i notorietat del nostre segell de qualitat, tant dins, com fora de la Unió Europea, així com oferir al consumidor una garantia de qualitat d'origen espanyol, els resultats de l'any 2016 han estat molt satisfactoris, la interpretació d'aquestes dades ens confirmen que anem en la direcció adequada pel que fa a l'estratègia de promoció internacional i ens ajuden a impulsar la tasca de promoció i sensibilització del nostre producte. Estem davant d'un tendència molt positiva que es reflecteix en un increment gradual de la demanda del pernil serrà amb el nostre segell de qualitat, per part del consumidor estranger", assenyala Miguel Angel Garcia Bravo, director de màrqueting i promoció del CJSE.

Dimecres, 22 de març de 2017/ Consorcio del Jamón Serrano Español.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags