Llegeix aquest article a:

El "Consorcio del Jamón Serrano Español" incorpora tres nous socis

Artysan, Boadas i Embutidos Caseros Collell compleixen amb els requisits exigits per l'entitat per adherir-se al seu projecte internacional.

Dilluns 4 gener 2016 (fa 3 anys 4 mesos 22 dies)
Boadas 1880EmpresaBoadas 1880Espanya

consorcio_jamon_serranoEl "Consorcio del Jamón Serrano Español", entitat que garanteix l'exportació d'un pernil serrà espanyol d'alta qualitat en mercats internacionals, incorpora tres nous socis: Artysan, Boadas i Embutidos Caseros Collell.

Amb 25 anys d'experiència i un reconeixement internacional de salvaguardar la imatge i qualitat de l'autèntic pernil serrà d'Espanya, el "Consorcio del Jamón Serrano Español" és el representant idoni per a les empreses que veuen en l'exportació una oportunitat per obrir-se a mercats forans. I així, ho confirmen Artysan, Boadas i Embutidos Caseros Collell a l'incorporar-se a aquest projecte internacional.

Totes aquestes empreses es sumen com a socis a complir amb la normativa de qualitat exigida per l'entitat. El "Consorcio del Jamón Serrano Español" té com a política avaluar les instal·lacions, realitzar inspeccions en les plantes productores, en el procés i producte, seleccionant-lo peça a peça per garantir un pernil d'alta qualitat i que portarà a partir d'ara el segell de qualitat ConsorcioSerrano.

La contramarca Consorcio Serrano és una garantia addicional que aportarà un valor afegit als seus productes, no només des de la perspectiva organolèptica, de percepció per part del consumidor final, sinó també en garantir l'autenticitat del mateix. A més, a tots aquests beneficis s'afegeix la inversió que realitza el "Consorcio del Jamón Serrano Español" en diferents activitats de promoció en diferents països fora de les fronteres d'Espanya per educar i informar sobre aquest producte.

Els nous socis de l'entitat ratifiquen les línies sobre les quals s'assenta el treball del Consorcio: la tradició i cura en la fabricació del producte carni. Artysan, situada a la Rioja i pertanyent al Grupo Alejandro Miguel, va començar el seu camí en el món de l'alimentació fa més de quatre dècades. A més de la seva aposta per la diversificació i millora contínua, l'empresa destaca pel control de la totalitat del procés productiu des de la selecció, l'alimentació, la cria i la matança complint amb els estàndards de qualitat.

Boadas, per la seva banda, és una companyia catalana que està present al mercat des de l'any 1880 i que durant tots aquests anys ha mantingut la qualitat, el sabor i l'aroma tradicionals que els caracteritza. L'empresa compta amb certificats que asseveren el nivell d'exigència de tots els seus productes.

Per últim, Embutidos Caseros Collell es situa a la zona de Girona i neix fa més de 50 anys per dedicar-se a la fabricació i elaboració d'embotits. Especialista en pernil serrà, s'ha proveït d'unes modernes instal·lacions i de les més avançades tecnologies a nivell europeu, que es sumen a la seva tradició i coneixement gastronòmic.

"El 2015 ha estat un any important per a l'entitat i no hi ha millor manera de tancar que amb la notícia de la incorporació de tres nous socis. Les 29 companyies que conformen el Consorcio confirmen la nostra consolidació en el sector com a referent per a l'exportació del pernil serrà espanyol d'alta qualitat" explica Miguel Ángel García, director de màrqueting i promoció de l'entitat.

4 de gener de 2016/ Consorcio del Jamón Serrano Español.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags