Llegeix aquest article a:

El Consorcio del Jamón Serrano Español ratifica als membres del seu òrgan de govern

Anna Bosch, directora general de Noel Alimentaria, torna a ocupar el càrrec de presidenta de l'entitat.

Dilluns 14 desembre 2015 (fa 3 anys 5 mesos 8 dies)

consorcio_jamon_serrano.jpgEl passat 2 de desembre, el Consorcio del Jamón Serrano Español va celebrar una junta extraordinària en la qual va renovar als membres del seu òrgan de govern, reelegint a Anna Bosch i a José María Orteu com a presidenta i vicepresident de l'entitat.

Després de dos anys al càrrec, la directora general de Noel Alimentaria S.A.U., Anna Bosch Güell, i el conseller delegat del Grupo Alimentario Argal S.A., José María Orteu, tornen a ocupar els càrrecs de presidenta i vicepresident del Consorcio del Jamón Serrano Español, respectivament.

Tots dos exerciran aquests càrrecs durant dos anys, període que pot ser renovable, i durant el qual buscaran continuar amb la línia de treball que ve desenvolupant el Consorcio del Jamón Serrano Español en els últims anys, reforçant la imatge de l'associació fora del nostre país.

"És un orgull tornar a ser la cara visible del Consorcio del Jamón Serrano Español. Ser triada per unanimitat per estar al capdavant de l'entitat és una confirmació de la feina feta durant aquests dos anys, de manera que, en aquesta renovació, el meu objectiu serà seguir potenciant el pernil serrà de qualitat en els mercats internacionals i per tant, consolidar el segell de qualitat Consorcio Serrano" ha assenyalat Anna Bosch, presidenta de l'entitat.

Amb aquesta reelecció el Consorcio del Jamón Serrano Español finalitza un any important per a l'entitat, ja que en 2015 ha celebrat el seu 25è aniversari com a entitat que garanteix l'exportació del seu pernil Consorcio Serrano com a producte d'alta qualitat.

IMG_4611.jpg

14 de desembre de 2015 - Consorcio del Jamón Serrano Español.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags