Llegeix aquest article a:

El Curs Internacional de Productes Carnis tanca la dissetena edició amb 60 assistents

La xifra d’assistents ha estat la més alta de totes les edicions del curs, i la majoria provenien d’empreses càrnies.

Dijous 8 novembre 2018 (fa 6 mesos 18 dies)
IRTAEmpresaIRTAEspanya

La XVII edició del Curs Internacional de Productes Carnis, celebrat entre el 17 de setembre i el 5 d’octubre a Monells, ha finalitzat amb la participació de 60 persones provinents de l’Estat espanyol i Amèrica llatina. La xifra d’assistents ha estat la més alta de totes les edicions del curs, i la majoria provenien d’empreses càrnies.

L’interès creixent pel curs prové de la divisió en tres mòduls independents centrats en aquells aspectes que més interès desperten entre els professionals del sector. Els assistents han pogut adquirir una visió molt àmplia sobre tota la cadena de la carn, des de la producció de la matèria primera fins a l’elaboració, l’envasat i la comercialització dels productes carnis.

A les classes pràctiques, component fonamental i diferenciador del curs, s’han elaborat al voltant de 50 productes carnis diferents i s’han pogut avaluar un centenar de productes diferents seleccionats del mercat internacional.

La XVIII edició del curs tindrà lloc entre els mesos de setembre i octubre de 2019. Si vols rebre avisos sobre les properes edicions, apunta’t a la llista de correu.

24 d'octubre de 2018 - IRTA

veure més articles relacionats amb l'article

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags