El Grup Alimentari Argal compra Embotits Monells

El Grup Alimentari Argal s'ha fet amb la majoria del capital d'Embotits Monells en una operació que li permetrà augmentar de mida i incrementar la seva facturació de productes carnis i embotits.

ArgalEl Grup Alimentari Argal s'ha fet amb la majoria del capital d'Embotits Monells, en una operació que li permetrà augmentar de mida i incrementar la seva facturació de productes carnis i embotits fins als 275 milions d'euros, així com superar els mil treballadors.

En un comunicat conjunt, Argal i Monells han informat avui d'aquesta transacció, que els facilitarà dur a terme economies d'escala en la política de compres o en logística, encara que la segona firma mantindrà la seva autonomia de gestió i operarà amb la seva marca d'origen.

El president del Grup Alimentari Argal, Antonio Escribà, ha destacat que l'operació contribuirà a la consolidació d'un sector que veu "excessivament atomitzat" i els permetrà emprendre projectes de major envergadura tant en el mercat nacional com en l'estranger.

Per la seva banda, Pere Monells, soci de referència d'Embotits Monells, ha assenyalat que "la integració de la companyia en Grup Alimentari Argal millora la seva competitivitat i sostenibilitat davant els reptes presents i futurs, unint forces i talent per despuntar en el competitiu mercat carni espanyol i reforçar la seva posició internacional".

Embotits Monells factura 85 milions d'euros i compta amb una plantilla de 293 treballadors, mentre que Grup Alimentari Argal preveu tancar 2014 amb unes vendes de prop de 190 milions d'euros i hi treballen 740 persones.

Argal, que ocupa la tercera posició a Espanya en el sector d'elaborats carnis i té filials a França i Alemanya, compta amb una àmplia gamma d'elaborats carnis com pernil cuit, pernil curat, gall dindi, carns fredes, embotits, fuet i patés, així com amanides refrigerades llestes per menjar.

Grup Alimentari Argal compta amb centres de producció a Catalunya, Navarra i Extremadura.

Dimecres, 3 de desembre de 2014 - Grup Alimentari Argal.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags