Llegeix aquest article a:

El "Jamón de Jabugo" desplega la seva elegància a París

La tarda del 17 de març es van reunir a París set pernils de diferents països per passar la 'soirée' que dirien a França i provocar una trobada cultural i organolèptica de qui va ser testimoni un exquisit i professional públic parisenc.

Dimecres 30 març 2016 (fa 3 anys 3 mesos 22 dies)

Jamon-huelva.jpgLa tarda del 17 de març es van reunir a París set pernils de diferents països per passar la 'soirée' que dirien a França i provocar una trobada cultural i organolèptica de qui va ser testimoni un exquisit i professional públic parisenc.

Aquesta trobada va ser organitzada per l'Associació Terres de France i es va celebrar a l'Hotel Le Bristol, un lloc digne d'acollir aquest esdeveniment.

Cada pernil va desplegar la seva pròpia personalitat, primer a través de la veu de les Denominacions d'Origen Protegides corresponents, i posteriorment a través de la seva actuació al paladar amb fines llesques delicadament preparades pel seu mestre tallador.

En el cas del nostre "Jamón de Huelva", Jabugo, a més, Eric Frechon, del Restaurant Épicure va dedicar els seus elogis al Jabugo amb el qual es va complimentar als convidats, describint les seves característiques com una joia per als sentits.

Si bé els participants en aquesta trobada es mouen en el món de la distribució, botigues gourmets, premsa gastronòmica, xefs, agències de màrqueting o autoritats del govern, no només es van acostar al Jabugo, per conèixer i gaudir de les seves característiques organolèptiques, sinó que a més va ser una forma d'acostar-los a través dels sentits al territori. El "Jamón de Huelva" no és només un producte gastronòmic de gran nivell, sinó també és una forma de vida i fer vida. I prova d'això és la Ruta del Jabugo, que la DOP Jamón de Huelva va portar de la mà a aquesta trobada.

Molt interessant va ser també el resultat obtingut amb els maridatges que es van realitzar amb els diferents tipus de pa i vins francesos de reconegut prestigi internacional. En definitiva, una tarda rica en experiències.

El fet que durant tot l'esdeveniment hagués contínues referències al "Jamón de Huelva" com Jabugo, va ser una forma de començar a consolidar el que ja en certa manera se sabia i és que per als consumidors parisencs i francesos el nom de la DOP és Jabugo.

Divendres, 18 de març de 2016/ Jamón de Huelva.

Notícies d'empresa

AIRA Robòtica estarà present a IFFA 201631-març-2016 fa 3 anys 3 mesos 21 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags