Llegeix aquest article a:

El pernil ConsorcioSerrano, protagonista durant el Dia Mundial de la Tapa a diferents països d'Europa i Amèrica

El segell de qualitat ConsorcioSerrano estarà present a Alemanya, França, Suècia, Noruega, Mèxic i Argentina amb diverses activitats especials per commemorar aquest dia.

Dijous 15 juny 2017 (fa 1 anys 10 mesos 4 dies)

Consorcio Jamón Serrano Español

El proper 15 de juny se celebra el Dia Mundial de la Tapa, amb la finalitat de donar a conèixer d'una forma senzilla la gran varietat de possibilitats que ofereix la gastronomia espanyola. Un any més, el Consorcio del Jamón Serrano Español (CJSE), en col·laboració amb l'ICEX i Turespaña, participa en aquest dia tan especial a través de diferents actes de promoció tant en països europeus com americans.

Diferents ciutats del món presenten un programa d'allò més complet i diversos dels seus bars i restaurants oferiran tapes a preus especials, organitzaran concursos, tastos i altres activitats amb el pernil ConsorcioSerrano com a protagonista. El segell de qualitat ConsorcioSerrano identifica aquells pernils serrans que han superat els controls de qualitat fixats pel CJSE. A més, a diferència d'un altre tipus de pernils, pel seu sabor i textura, el pernil ConsorcioSerrano permet combinar-lo amb qualsevol altre aliment, el que el converteix en un ingredient ideal per a l'elaboració d'una tapa.

En aquesta ocasió, l'entitat ha previst la presència del seu pernil ConsorcioSerrano a Alemanya, França, Suècia, Noruega, Mèxic i Argentina; països amb més presència i potencial en l'exportació de pernil i espatlla curada espanyol i on les previsions de creixement són més grans. En tots ells, l'entitat participarà amb el seu producte a través de diferents accions per tal d'apropar les qualitats del seu pernil al públic.

Així, a Alemanya, del 15 al 18 de juny, tindrà lloc la Fira Food & Style, la celebració de la qual serà a l'aeroport de Munic. Durant aquests quatre dies, el Consorcio del Jamón Serrano Español al costat de Turespaña serà present amb un estand de degustació on els assistents podran tastar l'autèntic pernil ConsorcioSerrano. A més, es realitzaran diverses demostracions de tall de pernil i un xef espanyol que prepararà diferents tapes. D'altra banda, a Frankfurt, el CJSE participa en una ruta de 10 restaurants que oferiran tapes al costat d'una copa de vi, i en què el pernil tindrà gran protagonisme.

L'acció que el Consorcio del Jamón Serrano Español desenvoluparà a França, consistirà en un concurs a través de xarxes socials de tapes amb el pernil com a ingredient principal. El guanyador de la millor tapa es portarà un pernil com a premi. A més, en més de 100 restaurants de París hi haurà degustacions de pernil ConsorcioSerrano i es repartiran fullets informatius per donar a conèixer el producte.

El Consorcio del Jamón Serrano Español també estarà present al nord d'Europa, concretament a Suècia i Noruega. L'Ambaixada d'Espanya a Estocolm celebrarà un acte en el qual el xef Carlos Andrino elaborarà diferents tapes amb pernil ConsorcioSerrano que tindran el plaer de gaudir aquells assistents a aquest selecte esdeveniment.

D'altra banda, a Noruega, quart país d'Europa on el CJSE va promocionar el Dia Mundial de la Tapa, es durà a terme el "Spanish Way of Life", un esdeveniment en què hi haurà un espai de promoció ConsorcioSerrano en el qual es podrà degustar el pernil de la contramarca del CJSE. També hi haurà temps per veure les qualitats del pernil serrà a la televisió noruega mitjançant el programa de cuina Wenche Kitchen - God Morgen.

A Mèxic la promoció del Dia Mundial de la Tapa 2017 ja va començar el passat 6 de maig amb un concurs de tapes, realitzat en col·laboració de l'Oficina Espanyola de Turisme a Mèxic, en què van participar els alumnes universitaris i que buscava premiar la millor tapa. A més, aquest dijous 15 de juny també s'han organitzat diferents conferències formatives al voltant d'un producte tan espanyol com és la tapa.

Finalment, a l'Argentina es realitzarà un acte a l'Ambaixada d'Espanya on hi haurà un tallador de pernil i es proporcionarà informació a tots els assistents sobre les qualitats del pernil ConsorcioSerrano.

"La presència del Consorcio del Jamón Serrano Español en el Dia Mundial de la Tapa és una de les millors oportunitats que tenim al llarg de l'any per donar a conèixer les qualitats del nostre pernil ConsorcioSerrano. El CJSE sempre ha volgut donar suport a aquest projecte internacional, que permet potenciar les qualitats gastronòmiques del nostre producte, així com la possibilitat d'incorporar-se a la cistella de la compra dels consumidors internacionals" ha assenyalat Miguel Ángel García Bravo, director de màrqueting i promoció del Consorcio del Jamón Serrano Español.

Dimecres, 14 de juny de 2017/ Consorcio Jamón Serrano Español.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags