Llegeix aquest article a:

El pernil serrà de Cárnicas Serrano obté el Premi Or de mans de la prestigiosa organització alemanya DLG

L'acreditada associació DLG (Societat Alemanya d'Agricultura) ha premiat amb el seu guardó Or al pernil serrà elaborat per Cárnicas Serrano. Es tracta del màxim reconeixement atorgat per aquesta organització independent que preveu, així mateix, guardons Plata i Bronze.

Dijous 21 abril 2016 (fa 3 anys 1 mesos 1 dies)

carnicas_serrano.jpgL'acreditada associació DLG (Societat Alemanya d'Agricultura) ha premiat amb el seu guardó Or al pernil serrà elaborat per Cárnicas Serrano. Es tracta del màxim reconeixement atorgat per aquesta organització independent que preveu, així mateix, guardons Plata i Bronze.

Per atorgar aquesta distinció, el panell d'experts que compon el jurat, al costat de professionals de la categoria analitzada, ha dut a terme una exhaustiva anàlisi sensorial en què ha valorat les característiques organolèptiques del producte: aspecte, aroma, sabor i textura. Variables a les que Cárnicas Serrano concedeix gran importància, integrant en la seva oferta propostes innovadores que posen l'accent en el plaer sensorial sota el lema "Despierta tus Sentidos".

La seguretat alimentària és un altre dels aspectes valorats pel jurat de DLG. Es tracta també d'un dels punts forts de la companyia valenciana que posseeix les certificacions internacionals BRC i IFS garantint així uns alts nivells de qualitat i seguretat alimentària.

L'avaluació del packaging completa el rigorós examen que ha portat al pernil curat de Cárnicas Serrano a obtenir la major puntuació possible per part del jurat i alçar-se amb un Premi Or.

DLG és una associació no lucrativa amb 125 anys de trajectòria que analitza prop de 30.000 productes a l'any amb l'objecte de promoure la qualitat dels aliments. La seva experiència i la seva independència li fan gaudir d'un gran prestigi tant en la distribució com entre els consumidors.

Alemanya és, al costat de França, un dels principals mercats d'exportació per a Cárnicas Serrano així com un país pioner en l'àmbit de les distincions de qualitat.

Així mateix, històricament, es tracta del mercat al que major quantitat de pernil serrà espanyol s'exporta i Cárnicas Serrano ho fa dins del seu territori de marca definit per l'autenticitat al costat d'altres productes curats genuïnament espanyols com el xoriço.

Jamón-Serrano-CÁRNICAS-SERRANO.JPG

Dimecres, 20 d'abril de 2016/ Cárnicas Serrano.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags