El projecte BIOGAS3, coordinat per AINIA, impulsa accions formatives en diferents països europeus

A partir del setembre de 2015 començaran les activitats de formació presencial i on-line del projecte BIOGAS3 de les que AINIA centre tecnològic és el responsable a Espanya.

Dimarts 7 juliol 2015 (fa 3 anys 10 mesos 19 dies)

AINIALes PIMES del sector de l'agroalimentació podran conèixer els avantatges i la viabilitat d'instal·lar una planta de biogàs gràcies al projecte europeu BIOGAS3. L'objectiu és fomentar la producció sostenible d'energia renovable a petita escala, a partir del biogàs obtingut dels residus agrícoles i de la indústria d'alimentació i begudes, per aconseguir l'autosuficiència energètica.

Per això, cada un dels socis que forma part d'aquest projecte, juntament amb associacions nacionals i regionals relacionades amb la indústria agroalimentària, organitzarà en els seus respectius països jornades de formació que es combinaran amb visites a una planta de biogàs a petita escala.

A més, es facilitarà als assistents material didàctic sobre els beneficis de la tecnologia de producció de biogàs, casos d'èxit empresarial, així com aspectes econòmics i relacionats amb la legislació vigent. També, se'ls mostrarà l'aplicació web Smallbiogas, que permet analitzar la viabilitat tècnica, econòmica i mediambiental de la implantació de plantes de biogàs a petita escala.

Així mateix, com a part de les activitats de formació previstes en el projecte BIOGAS3, s'han programat per a l'últim trimestre de l'any, cursos online elaborats pel soci alemany RENAC amb la col·laboració de tots els socis del projecte.

planta pilot de biogas-ainia

Dilluns, 6 de juliol de 2015/ AINIA.

Notícies d'empresa

Manuel García, nou president d'Interporc09-jul-2015 fa 3 anys 10 mesos 17 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags