El sector carni català es reuneix a l'assamblea general de FECIC

L’acte de cloenda ha anat a càrrec del conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Mª Pelegrí.

FECICUna cinquantena d’empreses càrnies catalanes van assistir ahir a l’Assemblea General anual de la Federació Catalana d’Indústries de la Carn (FECIC), que aquest any ha tingut com a convidat d’honor al conseller d’Agricultura, Josep Mª Pelegrí, qui va ressaltar en el seu discurs la importància i l'esforç del sector carni, un dels més importants de l'economia catalana, i de l'exportació en els bons resultats registrats durant el 2014. També va animar a les empreses càrnies a seguir treballant per aconseguir millors resultats per mitjà de la tecnificació, la innovació i el comerç exterior.

La reunió va finalitzar amb el lliurament per part del conseller d’una placa commemorativa al president d’honor de FECIC, Jaume Blancafort, en reconeixement a la seva trajectòria professional dintre el sector carni i la tasca realitzada com a president de la patronal càrnia catalana durant 15 anys.

Assemblea FECIC

L’Assemblea General va servir per a que FECIC presenti als seus associats la seva memòria d’activitats de l’any 2014, el seu pla d’actuació previst per aquest any 2015, on destaca el Pla Sectorial 2015-2020 del Dept. Internacional per recolzar la internacionalització de les empreses. També es van presentar els resultats de les accions formatives dutes a terme pel nou centre de formació en Indústries càrnies i agroalimentàries (KREAS).

Dimecres, 27 de maig d 2015/ FECIC.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags