Llegeix aquest article a:

El sector treballa per reduir l'ús d'additius

La Federació Empresarial de Carns i Indústries Càrnies (FECIC) s'ha reunit amb una grup d’empreses del sector dels additius per tractar la reducció de l’ús d’aquests en els productes alimentaris.

L'Àrea Tècnica de FECIC s'ha reunit aquest matí a Barcelona amb diverses empreses del sector dels additius i la seva associació (AFCA) per continuar amb els treballs d'innovació tecnològica per aconseguir una reducció de l'ús d'additius en els aliments, i en concret en els productes carnis.

L'eficàcia de certs additius autoritzats per mantenir les característiques de qualitat i salubritat dels productes carnis ha estat àmpliament demostrada en aquests productes, encara que la legislació alimentària és cada copa més restrictiva respecte el seu ús,. A aquest fet cal afegir-li el creixent interès del consumidor per aliments cada vegada més naturals i saludables.

Aquest és el panorama que ha dut al sector a treballar amb ingredients naturals per donar amb alternatives a l'ús d'additius artificials en els productes carnis i que permetin desenvolupar nous productes carnis amb baixa dosificació o lliures d'aquests.

13 de juny de 2019 - FECIC

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags