Llegeix aquest article a:

ElPozo Alimentación inverteix 3,5 milions per millorar l'eficiència energètica de la seva depuradora

Les obres, que van començar al mes de juliol i conclouran l'abril de l'any que ve, consisteixen en la modificació de les línies de gas de la EDARI per aprofitar tot el biogàs generat a la depuradora.

Dijous 22 octubre 2015 (fa 3 anys 7 mesos)

ElPozoElPozo Alimentación executa un nou projecte per maximitzar l'aprofitament del biogàs produït en els digestors anaerobis de la seva estació depuradora d'aigües residuals industrials (EDARI), amb una inversió de 3.504.745 euros.

Les obres, que van començar al mes de juliol i conclouran l'abril de l'any que ve, consisteixen en la modificació de les línies de gas de la EDARI per aprofitar tot el biogàs generat a la depuradora.

Una part del biogàs és actualment emprat per escalfar els fangs dels digestors a més de 35°C i el sobrant serà conduït a una nova caldera amb capacitat per generar 5.000 kg/h de vapor. El projecte inclou també l'ampliació de la xarxa de canonades amb una capacitat de 1.000 Nm3/h de biogàs, així com la instal·lació d'una nova torxa i d'una unitat de dessulfuració del biogàs.

La idea de donar un nou ús als residus de les aigües depurades, afavorint així l'economia circular, s'inclou en la política mediambiental desenvolupada per ElPozo Alimentación, que abasta, a més de la depuració de l'aigua, la producció d'energia de forma eficient, mitjançant la cogeneració, per al seu autoabastiment.

La companyia porta a terme actuacions com el reciclatge, orientades a ajudar a la sostenibilitat del planeta, el que l'ha fet creditora de la certificació en Gestió Mediambiental UNE-EN ISO 14001. ElPozo Alimentación s'ha sumat a la campanya 'Un milió de compromisos pel clima', promoguda pel Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient com aportació espanyola a la Cimera del Clima que se celebrarà a París el proper mes de desembre.

Dijous, 22 d'octubre de 2015/ ElPozo Alimentación.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags