Llegeix aquest article a:

ElPozo llança AL GRILL, nova gamma de fines llesques que potencien el seu sabor quan s'escalfen

La gamma està composta per tres varietats, Llom Extra, Pernil Extra i Pit de Pollastre.

Dimarts 26 gener 2016 (fa 3 anys 5 mesos 26 dies)

ElPozo.jpgElPozo Alimentación llança AL GRILL, les primeres llesques fines del mercat que potencien el seu sabor quan s'escalfen, amb una textura càrnia que les diferencia de la resta, gràcies a un mínim processat i a l'ús de carns de la màxima qualitat.

La gamma està composta per tres varietats, Llom Extra, Pernil Extra i Pit de Pollastre, elaborades amb un procés especial al forn i enriquides amb una recepta única que aconsegueix un gust intens per gaudir, en fred o en calent, d'un original i deliciós mos.

Els espanyols consumeixen 110 milions d'entrepans a la setmana, fonamentalment carnis, als quals afegim cada vegada més ingredients. En aquest sentit, dos de cada tres compradors consideren que falten opcions de gust entre els productes de xarcuteria. Per respondre a aquesta demanda, ElPozo Alimentación ha creat la innovadora gamma AL GRILL.

Tres sanes alternatives que es poden consumir en qualsevol moment del dia, per la seva fàcil i ràpida preparació, en un moment en què tenim menys temps per cuinar. Llom Extra a l'estil mediterrani, en la recepta del qual es barregen espècies com el pebre vermell, el pebre negre i l'all morat per aconseguir un sabor únic. Pernil Extra amb toc de mel, al qual s'afegeix caramel per aconseguir una dolça explosió de sabor. I Pit de Pollastre a l'estil graella, amb una barreja de romaní i farigola, que el converteixen en un mos especial.

La família AL GRILL s'està promocionant amb una original i creativa campanya de comunicació online, que inclou la pàgina web www.protegetupulgar.com, un espot amb presència en els principals blocs i xarxes socials, en els quals es desenvolupen concursos, amb nombrosos premis per als participants.

Dilluns, 25 de gener de 2016/ ElPozo

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags