Llegeix aquest article a:

Els embotits sense carn de Noel triomfen als premis Innoval del Saló Alimentaria

Les cinc referències de la gamma Veggie, elaborades amb clara d’ou, han estat guardonades amb el Premi a la Tendència de Salut i Confiança.

Noel.jpgVeggie, la nova gamma d’embotits sense carn desenvolupada per Noel Alimentaria, ha estat guardonada amb el Premi a la Tendència de Salut i Confiança d’Innoval. Aquesta nova línia de xarcuteria està elaborada amb una base proteica de clara d’ou i les cinc referències que l’integren reprodueixen el sabor original d’alguns dels embotits més emblemàtics: xoriço amb pebre vermell de La Vera, salami, botifarra catalana amb pebre negre, mortadel·la amb olives i galantina a les fines herbes. Totes elles contenen oli d’oliva verge i es comercialitzaran en format llescat.

La gamma Veggie està dirigida tant a persones vegetarianes com a un gruix creixent de consumidors de carn que busquen diversificar la ingesta de proteïnes i complementar els moments de consum d’embotit tradicional. Per apropar-se al consumidor objectiu i facilitar-ne la compra, aquesta nova línia vol fer-se un lloc al supermercat al costat dels embotits carnis.

Innoval, espai que reflecteix la R+D+I de la indústria alimentària i on enguany s’han reunit 300 llançaments, reconeix amb aquest premi la capacitat de Noel per connectar amb una inquietud generalitzada per la salut i el benestar. Aquest llançament posiciona la companyia com la primera gran empresa del sector en afegir una opció no càrnia al seu catàleg de productes. Jaume Planella, director de R+D+I de Noel Alimentaria, va recollir el premi.

Noel_mortadela_chorizo.jpg

Dimarts, 26 d'abril de 2016/ Noel.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags