Llegeix aquest article a:

Els gols solidaris de Juan Mata ja sumen 500 kg d'aliments per als que més ho necessiten gràcies a Industrias Cárnicas Tello

El recent gol davant l'Arsenal marcat aquest dissabte pel migcampista del Manchester United es transforma en 100 kgs d'aliments per diferents organitzacions socials.

Dimecres 23 novembre 2016 (fa 2 anys 5 mesos 29 dies)

Industrias Cárnicas Tello 1

El jugador del Manchester United Juan Mata va anotar aquest dissabte un nou gol davant l'Arsenal, que es converteix en 100 kgs d'aliments per als que més ho necessiten, gràcies a l'acció solidària #FoodGolTello, portada a terme per Industrias Cárnicas Tello; la companyia toledana que des de fa més de 50 anys es dedica a l'elaboració de productes carnis amb total orientació al consumidor i que des dels seus orígens ha tingut entre els seus valors el compromís amb la societat.

Recentment, Industrias Cárnicas Tello comunicava aquesta acció solidària #FoodGolTello, mitjançant la qual es compromet a donar 100 kgs dels seus aliments per cada gol que marqui el seu ambaixador solidari Juan Mata fins que finalitzi la temporada 2016 – 2017, donant els aliments a diferents organitzacions socials com el Banc d'Aliment o Càritas, entre d'altres.

Aquest gol marcat davant l'Arsenal és el cinquè del migcampista, que s'uneix als ja anotats el 26 d'octubre contra el Manchester City, el 24 de setembre davant el Leincester City, el 21 de maig a la final de la FA Cup contra el Crystal Palace i el 14 d'agost a la primera jornada de la Premier League contra el Bournemouth. Cinc gols que equivalen a 500 kg d'aliments solidaris que ja formen part d'aquesta iniciativa solidària i que seguirà sumant victòries per als més necessitats fins que finalitzi la temporada 2016 – 2017.

El compromís amb la societat ha estat un dels valors d'Industrias Cárnicas Tello des dels seus orígens, al costat d'altres insígnies corporatives com la salut, seguretat alimentària, la qualitat, el medi ambient o la investigació i desenvolupament. A més, la companyia porta desenvolupant des de fa anys el seu programa de Responsabilitat Social Empresarial amb un triple acompliment: econòmic, social i mediambiental. Aquesta nova iniciativa solidària #FoodGolTello entra dins d'aquest programa de RSE de la companyia en benefici dels col·lectius més vulnerables i amb la finalitat de donar suport als diversos grups socials en difícil situació.

Un nou gol de Juan Mata que es converteix en aliments
Un nou gol de Juan Mata que es converteix en aliments

Dimarts, 22 de novembre de 2016/ Industrias Cárnicas Tello.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags