Llegeix aquest article a:

Els laboratoris d'AINIA autorizats per fer ús de la marca internacional ENAC-ILAC MRA

Les empreses d'agroalimentació espanyoles ja poden comptar amb un suport reconegut als mercats internacionals per a la lliure circulació dels seus productes i serveis, sense necessitat de sotmetre'ls a noves proves de control per laboratoris de tercers països, ja que l'ús d'aquesta marca reconeix internacionalment als laboratoris de control d'AINIA.

Dilluns 5 octubre 2015 (fa 3 anys 7 mesos 21 dies)

ainiaAINIA Centre Tecnològic ha estat autoritzat per l'Entitat Nacional d'Acreditació (ENAC) per a fer ús de la marca internacional ENAC-ILAC MRA.

Aquest distintiu pot ser utilitzat per aquells laboratoris que compleixen amb les condicions establertes per ILAC, una xarxa a la qual pertanyen les entitats d'acreditació de 70 països, entre els quals es troben tots els membres de la Unió Europea, de l'EFTA (Associació Europea de Lliure Comerç), Estats Units, Canadà, Japó, Xina, Austràlia, Brasil i l'Índia, entre d'altres.

La inclusió de la marca ENAC-ILAC MRA en els informes analítics d'AINIA acreditats per ENAC, suposa que els clients i usuaris que els reben identifiquin al laboratori del centre tecnològic de garantia internacional.

Reducció d'obstacles tècnics associats a l'exportació

Els informes analítics d'AINIA, que compten amb l'acreditació ENAC-ILAC MRA, permeten a les empreses comptar amb un suport reconegut per a la lliure circulació dels seus productes i serveis, sense necessitat de sotmetre'ls a noves proves de control per laboratoris de tercers països. Això permet a les empreses agroalimentàries espanyoles que exporten a altres mercats recudir els obstacles tècnics associats a l'exportació disminuint a més els costos en reduir o eliminar proves analítiques en tercers països.

29 de setembre de 2015/ AINIA.

Notícies d'empresa

IRTA col·labora en l'organització de Lovepork02-oct-2015 fa 3 anys 7 mesos 24 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags