Llegeix aquest article a:

Els menús solidaris de Tello tornen aquest Nadal als menjadors socials de Castella-la Manxa, Canàries i per primera vegada Madrid

Els xefs Íñigo Pérez “Urrechu”, Erlantz Gorostiza, Iván Cerdeño i Adolfo Muñoz elaboren aquests menús al costat de l'exjugadora de bàsquet Amaya Valdemoro, la tennista Carla Suárez i l'alcaldessa de Toledo, Milagros Tolón; tot per una bona causa.

Dimecres 14 desembre 2016 (fa 2 anys 5 mesos 8 dies)

Industrias Cárnicas Tello 1Industrias Cárnicas Tello, la companyia toledana que des de fa més de 50 anys es dedica a l'elaboració de productes carnis amb total orientació al consumidor i que des dels seus orígens ha tingut entre els seus valors el compromís amb la societat, torna a fer possible la creació dels seus Menús Solidaris que aquest Nadal es repartiran en els menjadors socials de Castella-La Manxa, Canàries i per primera vegada Madrid.

En total 2.400 Menús Solidaris es repartiran al Nadal en diferents menjadors socials de les 3 comunitats i que han estat elaborats pels reconeguts xefs Íñigo Pérez "Urrechu", Erlantz Gorostiza, Iván Cerdeño i Adolfo Muñoz, en col·laboració de les estrelles del nostre esport Amaya Valdemoro i Carla Suárez, així com l'alcaldessa de Toledo, Milagros Tolón.

El compromís de Tello amb la societat es porta desenvolupant des del seu naixement gràcies al seu programa de Responsabilitat Social Empresarial centrant-se en tres facetes: l'econòmica, la social i la mediambiental. En els últims anys, Tello ha centrat els seus esforços per col·laborar amb els sectors més castigats, per tal de donar suport als diferents grups que pateixen més precarietat o exclusió social.

Per aquest motiu, la companyia vol tornar a celebrar aquest Nadal ajudant els que més ho necessiten amb una alimentació saludable i de qualitat per a tothom. Després de l'èxit dels Menús Solidaris del passat Nadal, dels quals es van repartir més de 1.700 menús en menjadors socials de Castella-La Manxa i Canàries, el compromís de Tello es reforça aquest any amb més empenta i més voluntat d'ajudar, augmentant l'abast i l'ajuda que es prestarà, sent aquest any més de 2.400 menús els que es repartiran durant el Nadal en menjadors socials de Castella-la Manxa, Canàries i Madrid.

Aquesta iniciativa no es podria haver dut a terme sense els seus padrins: quatre reconeguts xefs, que han prestat el seu talent per a l'elaboració dels menús en col·laboració de 2 de les nostres estrelles de l'esport i la representació institucional de les comunitats en què es durà a terme.

A Madrid, més de 825 menús que es repartiran en els menjadors socials de la capital, s'han presentat aquest matí a les dependències de l'Ajuntament de Madrid per part de les persones encarregades de dissenyar els mateixos: el televisiu xef Íñigo Pérez "Urrechu" (Urrechu, El Cielo de Urrechu i A’Kangas by Urrechu), el Premi Nacional d'Hostaleria Adolfo Muñoz (Restaurante Palacio de Cibeles de Madrid) i l'exjugadora de bàsquet Amaya Valdemoro.

Presentació del menu solidari Tello a Madrid
Presentació del menu solidari Tello a Madrid

A les Canàries es repartiran més de 730 menús en alguns dels menjadors socials de Tenerife i Las Palmas. La composició d'aquests menús ha estat elaborada pel xef 2 estrelles Michelin Erlantz Gorostiza (Martín Berasategui - Abama) i la tennista canària nº 8 en el rànquing mundial, Carla Suárez al costat dels alumnes de l'Hotel Escuela Hecansa de Santa Brígida, pertanyent al Govern de Canàries.

Finalment, a Castella-La Manxa es distribuiran més de 850 menús en diferents menjadors de la regió, la composició ha estat elaborada pel xef Estrella Michelin, Iván Cerdeño (El Carmen de Montesión) al costat de l'alcaldessa de la capital de Castella-La Manxa, Milagros Tolón.

Després de la presentació a Madrid, Alfonso Alcàsser; director general d'Industrias Cárnicas Tello va declarar "És un plaer tornar a donar un cop de mà a totes aquelles persones desfavorides que tant ho necessiten, amb aquests menús nadalencs ja instituïts l'any passat i que van creixent una mica més. Des de la nostra companyia sempre hem volgut tornar a la societat part del que la societat ens dóna, amb accions solidàries que la majoria de les vegades no comuniquem. Però si avui fem pública la presentació d'aquests Menús Solidaris és principalment per 2 motius: que estan apadrinats per grans estrelles de l'esport i la gastronomia, que ens ajuden a transmetre el missatge a la societat que hi ha moltes necessitats bàsiques que cobrir entre els nostres conciutadans, així com que volem que aquells que rebin aquests menús els gaudeixin com si es tractés d'un dinar de restaurant de primer nivell".

Per la seva banda, Íñigo Pérez "Urrechu", xef encarregat de l'elaboració del menú que es repartirà als menjadors socials de Madrid, comentava: "Considero la gastronomia com la màxima expressió d'amor i el seu ingredient primordial l'afecte. Per aquest motiu, la principal finalitat de l'elaboració d'aquests menús és poder enamorar amb ells als que més ho necessiten i enviar-li'ls en aquestes dates, com a símbol d'abraçada".

L'exjugadora de bàsquet Amaya Valdemoro, qui també ha participat en l'elaboració del Menú Solidari de Madrid afirmava que "és el nostre deure intentar ajudar als que més ho necessiten i aquest projecte ha estat una gran oportunitat de fer-ho, no només envoltada de gent fantàstica sinó també fent els meus primers passos a la cuina, sabent que el resultat val la pena".

Finalment, el xef Adolfo Muñoz, comentava: "Que aquests menús vagin a parar a aquelles persones que ho estan passant malament és el més important. Per això hem volgut elaborar un menú excel·lent, basat en satisfer els principals conceptes cardio-saludables d'aquells que el prendran; amb hidrats, proteïnes, vitamines, minerals... i que a més puguin gaudir dels plats, els exquisits ingredients i sentir-se bé al menjar-lo".

D'aquesta manera, aquest Nadal es repartiran un total de 2.400 Menús Solidaris Tello repartits en diferents menjadors socials de Madrid, Castella-La Manxa i les Illes Canàries.

El menú que es repartirà a Madrid i ha estat elaborat per Íñigo Pérez "Urrechu", Adolfo Muñoz i Amaya Valdemoro està compost de 4 plats: una crema calenta de verdures, tires de pollastre rostit i crostons, un tàrtar de gall dindi trufat seguit d'un garró brasejat amb salsa de mel i castanyes i unes postres nadalenques en forma de torrada de Santa Teresa artesana amb crema de cafè i gelatina.

La composició dels menús tant de Castella-La Manxa com Canàries, es donaran a conèixer en els pròxims dies, després de la presentació dels mateixos.

Dimarts, 13 de desembre de 2016/ Industrias Cárnicas Tello.

Notícies d'empresa

Catalana de Embutidos SA s'adhereix a Innovacc02-des-2016 fa 2 anys 5 mesos 20 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags