Llegeix aquest article a:

Els Pernils Ibèrics d'Espanya amb Nadal a Roma

El referent de la gastronomia espanyola estarà present en el torneig de tennis més important i amb major repercussió d'Itàlia, amb 400 periodistes acreditats i més de 400.000 espectadors cada any.

Dilluns 2 maig 2016 (fa 3 anys 24 dies)

asici.jpg

Els Pernils Ibèrics d'Espanya aterren a la capital italiana de la mà del nostre millor esportista, Rafa Nadal. Roma és la primera etapa d'una gira que portarà al Pernil Ibèric per tot Europa, emmarcada dins de la campanya de promoció que per segon any consecutiu estan duent a terme la Interprofesional del Cerdo Ibérico (ASICI) i el Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi ambient.

Percebut a Itàlia com un producte exclusiu i d'alta qualitat, el mercat transalpí es converteix en una parada imprescindible per als Pernils Ibèrics. Els italians són grans consumidors del nostre producte, els tercers en el món, amb xifres que s'han multiplicat per quatre en els últims cinc anys.

Itàlia, els Pernils Ibèrics i Rafa Nadal, una combinació immillorable

El millor producte, al costat del tennista més admirat i en un escenari immillorable. Les més de 400.000 persones que acudeixen anualment a divertir-se amb la màgia del tennis a la ciutat eterna, podran gaudir dels Pernils Ibèrics d'Espanya, admirar l'art del tall de pernil de les mans d'un tallador professional i degustar el nostre producte en una carpa habilitada al village del torneig.

El Torneig de Roma és un lloc emblemàtic, no només per als Pernils Ibèrics, sinó també per Rafa Nadal. Les seves set victòries el converteixen en el tennista més llorejat d'aquest torneig de terra batuda, l'última el 2013.

"Nascuts a Espanya. Admirats al món.", com diu l'eslògan de la campanya, el tennista mallorquí sempre s'ha mostrat molt a favor de la promoció dels productes espanyols allà on va:

"Un esportista viatja molt, i sempre fa il·lusió trobar productes espanyols en els països que visitem. Poder ajudar a promocionar-los em fa molta il·lusió. Tenim grans productes i és important donar-los a conèixer arreu del món perquè cada vegada més gent pugui valorar-los i gaudir-ne"

L'Asociación Interprofesional del Cerdo Ibérico (ASICI) i el Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient del Govern d'Espanya, col·laboren en la promoció a nivell internacional dels seus productes.

Divendres, 29 d'abril de 2016/ ASICI.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags