Llegeix aquest article a:

Els quatre fantàstics de Can Duran: novetats de pollastre i gall dindi i formats mini per compartir

Arriben a les taules familiars el Pollo-Fuet Eco, el Pavo-Fuet Eco, el nou format de Mini Fuet Exentis iels packs Urban Picnic. S’afegeixen a l’Exentis Zero, primer fuet sense additius ni al·lèrgens.

Divendres 25 novembre 2016 (fa 2 anys 7 mesos 28 dies)

Can Duran 1

Can Duran no deixa d’evolucionar i llança una nova gamma de productes per compartir, apostant, una vegada més, per l’alimentació apta per a tothom, incloent-hi els al·lèrgics i intolerants. La marca d’embotits de Seva (Osona) ha creat noves propostes de pollastre i gall dindi, i, d’altra banda, versions mini de productes ja existents.

Novetats per a tots els gustos

Dues de les últimes incorporacions d’èxit de Can Duran són el Pollo-Fuet Eco i el Pavo-Fuet Eco, embotits de la gamma Exentis, i, per tant, com la resta, lliures d’al·lèrgens (sense lactosa, gluten, sulfits, soja, colorants, glutamat ni proteïnes de llet).

Per altra banda, Can Duran ha elaborat la nova llonganissa de gall dindi Exentis, perfecta per als qui busquen gaudir de la millor llonganissa i, alhora, dels avantatges nutricionals de la carn d’au.

Estimar és compartir i, per això, Can Duran ha creat els nous packs Urban Picnic de diferents sabors: els snacks i fingers de pebre vermell i els fingers Exentis. A més d’aquestes novetats, Can Duran proposa el Mini Fuet Exentis, amb el sabor i les propietats del clàssic fuet Exentis, però en un format més petit i més còmode, pensat perquè se’n gaudeixi a tot arreu.

Productes carnis Can Duran
Productes carnis Can Duran

Exentis Zero, primer fuet sense additius

Totes aquestes novetats se sumen a l’última gran aposta de Can Duran, l’Exentis Zero, un fuet —el primer del mercat— sense additius —cap— ni al·lèrgens, pensat, per tant, per a tots els consumidors. Les tres gammes de productes de Can Duran són la Tradicional (tots els seus productes són sense gluten); la gamma Exentis, sense al·lèrgens, i la gamma Bioexentis, també sense al·lèrgens, però, a més, amb matèries primeres 100% ecològiques.

Novembre de 2016/ Can Duran.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags