Embutidos Monter tanca el 2014 amb una facturació de 116 milions d’euros

La companyia, interproveïdora de Mercadona, encadena un any més de creixement amb un increment de vendes del 5,5%. El 2015 preveu invertir 6 milions d’euros per ampliar instal·lacions i optimitzar els processos i el control productiu.

Embutidos MonterEmbutidos Monter, empresa pertanyent al Grup Cañigueral i líder en producció d’embotits curats, ha tancat el 2014 amb una facturació de 116 milions d’euros, xifra que suposa un increment del 5,5% respecte a l’exercici anterior. La companyia consolida així el creixement continuat i sostingut que experimenta des que és interproveïdora en exclusiva de Mercadona.

El 2014 l’empresa ha assolit les 19.200 tones de producció i ha introduït una nova referència al mercat sota la marca Hacendado: el llom de gall d’indi curat. Pionera el 2005 en la producció d’embotits curats de gall d’indi, Embutidos Monter treballa per adequar l’embotit tradicional a les noves demandes del consumidor, element clau en la consolidació de la companyia com una de les principals productores càrniques a Espanya.

Inversió constant en creixement i tecnificació

Embutidos Monter inverteix en innovació i ampliació de la seva capacitat productiva per tal de donar resposta a la creixent demanda de Mercadona. El 2014 la companyia ha invertit 6,2 milions d’euros i ha construït 2.000 m2 nous d’assecadors a Les Planes d’Hostoles (Garrotxa).

El 2015 Embutidos Monter preveu invertir 6 milions d’euros en l’optimització de processos, la implementació de sistemes de control de qualitat avançats i el creixement de Les Planes d’Hostoles, instal·lacions en què la companyia basa el seu creixement. Aquesta planta té en marxa un pla d’inversió específic que permetrà que Les Planes d’Hostoles centralitzin més de la meitat de la producció de tota la companyia a partir del 2017.

Embutidos Monter. Producción 2014

Aposta per garantir la cadena de valor

Amb l’objectiu de reforçar la cadena de valor, Embutidos Monter prioritza l’establiment de relacions estables, sostenibles i de qualitat amb els seus proveïdors. D’aquesta manera es garanteix la qualitat i seguretat alimentària del producte final.

Actualment, el 80% dels proveïdors de la companyia són escorxadors catalans, dels quals al voltant de la meitat són gironins. Un dels principals proveïdors d’Embutidos Monter és Frigorífics Costa Brava, empresa dedicada al sacrifici, especejament i elaboració de productes de carn de porc i integrada també dins del Grup Cañigueral.

Les sinergies entre les empreses del grup garanteixen el control i l’estabilitat de tots els estaments de la cadena. Molt arrelada al territori, Embutidos Monter dinamitza l’activitat econòmica i social de les àrees d’influència de les seves quatre plantes industrials, ubicades a Sant Jaume de Llierca, Serinyà, Les Planes d’Hostoles i Vic i en les quals hi treballen prop de 300 persones.

Dimecres, 1 d'abril de 2015/ Embutidos Monter.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags